Még jó hogy figyeltem és jeleztem hogy hányadik oldalon is járunk! én már az OFF 10.0 várom
Aki vásárolgatáskor ilyennel találkozik, az vegyen már pár dobozzal lécci-lécci.Citromos-hársfás tea. Teljesen eltünt a polcokról, pedig nagyon fincsi Nem összetévesztendő a sima citromossal
Mondjad már! Hány raklapnyi kell, ha találok?
Holnap menünk bótokba, és veszünk, (ha van) csak előtte felhívlak, ne hogy aki látta és van náluk, betankoljon, és a talin meg a csomid teletömnénk teával. Módosítva: 1970 Január, 01, 00:59:59 Jóregelt mindenkinek ebben a nagyon hideg korai órában.A hőmérséklet -11 fok. de a városban van ennél hidegebb is az -15
Itten és mostan már -9 van, pedig éppcsak koraeste van
Itt is annyi van.Ma reggel -14 fok volt.
Reggel -15 volt mikor jöttem dolgozni!!!Remélem nem lesz annyi mikor megyek haza!
Hozzánk holnap reggelre is -14 -15 fokot igérnek.
Szevasztok.Újra itthon. Három lerakóm van, aztán adom le a kamiont. 4 hónap után kivették a ****em alól a kocsit, és most várhatok egy másik autóra. Ilyen a sors, majd megláthuk. Egy VOLVO-nak, vagy egy 105-ös DAF-nak örülnék...
Sztem akár a két szomszédos megyéből is össze lehetne hozni az embereket...
Ide -11 fok várható.
Itt már annyi is van
Én -15fokban aludtam fűtés nélkül...
Üdvözlet! Módosítva: 2010 Január, 27, 19:28:05 Idézetet írta: pistike4ever - Ma - 18:46:47 De jó is lenne! Gidázhatnánk a többieknek! Bocsi az OFF ért!Na itt meg is lehetne tárgyalni! Ha van rá igény! Hol lenne a legalkalmasabb, meg mikor!
Spóroltál a cégnek és megérte?Ez a fickó birja a hideget adunk neki egy kicsit szerényebb járművet.
3an voltunk Waberer's-esek, és egyikünknek sem ment a kályha. Így egész éjszaka járattam a motort. Közel 20 litert evett meg a 13literes motor 9 óra alatt...
Itt is meg lehet, de talán a mikor és hol lehet találkozó még jobb!Sztem csak ha már jó idő lesz!
Jaja, mikor már jó idő van!Március 15?
Ja úgy valahogy!
...és azt hogy hol legyen?Úgy hogy igazságos is ,jó is és szép is legyen?
Passz, de még van időnk kitalálni, meg remélhetőleg jönnénenk mások is....
És miért vették ki alólad a vasat?
Hát,reméljük!Módosítva: 2010 Január, 27, 21:38:12 Sztem Sárospatak nem lenne egy rossz választás?
Részemről jó!
Én is bejelentkezem! Bocsi mostanában keveset vagyok, elszállt a laptopom (úútálom az Acert) Remélhetőleg holnap betudok egy másikat újítani!
idő merre milyen? mert felénk max 4cm havat jósoltak mára erre egy áldott hópihe se esett . elvonult keletre?
Beterítve vastagon, a kocsit 1X takarítottam ma délelőtt meg 1X délután is . 10 centi esett.
-7 fok, 5centi hó.
Az a negatív 8 itt is megvan. Egész nap kint melóztunk ebben a szuper időben és gyakorlatilag lefagyott a képemről a bőrke. Szinte biztos, hogy nem vagyok hajlandó ugyanezt vasárnap megismételni...
Én is fél óránként sepertem le a 200nm-t. A hideg tartósít, sose halunk meg
De ha közben tudsz melegedni, akkor kibírható. Mi viszont 8-tól fél5-ig bírkóztunk az elemekkel, hogy legyen árama annak a pár utcának. Azt nem lehet abbahagyni, hogy majd ha kiengedtünk visszajövünk. Szóval ha nem feltétlenül szükséges nem fagynák meg ismét.