Ha valami igazán jól bevált...
Sziasztok! Kis segítséget kérnék! A következő márkák közül mit javasoltok, és mi az amit inkább hanyagoljak?? Elsőfutómű alkatrészeket szeretnék venni!-Frap-QUinton Hazell-First Line-Birth-Lemförder-Klokkerholm-Febi-QH-Juratek-Textar
Valaki meg tudja nekem mondani hogy az 1587ccm 2001évjáratú 98lovas Peugeot 306ba jó lehet a 2000évjáratú 1360ccm váltója?Vagy esetleg a Peugeot 405 1996évjáratú 1.6os váltója?Előre is köszi a segítséget.
Az S1 es hűtőrácsba belehet e faragni a 307 es emblémát?
Találtam itthon egy S1es oroszlánt - mire kell?
Az enyémet kilopták, és most nincs benne semmi!
Állod a postát, elküldöm.De ezt "ragasztani" kell.
Trabispali tol már kapok egyet!
Lehet tartalék nem árt hátha van aki gyüjti őket.
Csavarozni sztem még jobb! Fekete csavar és nem is látszik semmi!
Hello!Nem tudjátok esetleg, hogy milyen gyári gyújtógyertya volt a 97-es 1,4-es hengerenkénit injektoros vasban? Mást ír az ayquem katalógus és mást az autodata.... A webshopokról nem is beszélve Az ngk-t skerült konkretizálnom BKR6EZ vagy EK, de gyanítom nem ngk-val szerelték a francia tesók
Tájékoztatásul:A PUG márkaszerviz alkatrészes most gyáriként (PUG csomagolásban) az alábbit adja kb 11 e HUF-ért: BOSCH FR7DE!!!Ugyanez a típus tacskóban 4280 HUF volt, amikor vásároltam.Ezek a gyújtógyertyák 60.000 km-nél cserélendőek!
Sziasztok!Ki milyen féktárcsa, betét párost ajánl, ami bevált.Elsősorban az ABS,Delphi,Ferrodo,Brembo, márkák közül nézegetek.
Nekem Delphi van és nincs gondom vele.
Mind a két része egy márka?
Mivel volt szerelve eredetileg.Pl ATE Stb ...Én Brembo tárcsa Ferrodo betéttel tenném össze.De ha sikerülne olcsón gyári cuccot vennem, akkor azt teném bele.(ATE)
Unixban van Ate 40k-tól a komplett első fékrendszer
Nekem a zöldben ferrodo tárcsa volt betéttel. A fehérben valami brembo mart sport tárcsa van szintén ferrodo betéttel. Porol mint a franc,de legalább fog is
olyan kérdésem lenne, hogy a vezérműszíj szettben mi foglaltatik benne? gondolom a feszítők, és a vez.mű szíj, de télleg nem tudom.. ja, és milyen márkát érdemes megcélozni? másik kérdés a vízpumpa lenne, abból milyet érdemes?
vezérműszíj Gates legyen a vízpumpa meg nem tudom csak oda kell figyelni hogy jót adjanak mert nekem anno a dobozba mást tettek és emiatt csúszott egy fél napot a csere
Szijbol nekem is ez ment be pumpát megmég nem cseréltem.
az én automban ah átnéztem a cserélt alkatrészek 70%-a Valeo, a vezérmüszíj Gates, a turbos-levegős cuccok Magneti Marelli