Nos hol is kezdjem... 2008.június.17.-én került a családba a kisautó (mára már teljesen kiprivatizáltam

)
Egy kereskedésbe bukkantam rá valaki vett 1 új autót és beszámítatta szegénykémet 1 szutyukira. Ahogy megláttam egyből mondtam h én ezt viszem is haza (szerencsére úgy is lett). Volt 1 javítás a jobb első sárvédőn, de mondták h vigyük vissza és az árába megcsinálják nekünk. Hazafele ért 1 kis meglepi, ugyanis elkezdett rángatni a kicsike utána 1-másfél hónapig rendszeresen csinálta is egyszercsak egy csütörtöki napon elmúlt minden előjel nélkül pedig pont másnapra volt bejelentve szerelőhöz

szerencsére azóta nem tért vissza lehet, h csak ki kellett tisztulnia a rendszernek. Mikor már itthon volt egész nyáron ráértem bíbelődni vele.
-Átesett a kötelező vásárlás utáni olaj, olajszűrő, levegőszűrő, meg benzinszűrő cserén
-Kapott 1 ledes pótféklámpát
-Lecseréltem a gyári opel kazettás rádiót 1 Sony cdx-gt20 -asra elöl hozzáillő 16.5cm-s Sony, kalaptartóba M.N.C. Devil X ovál került beszerelésre (ilyet csak az vegyen aki szeret barkácsolni

5ször kellet újra forrasztanom a membrán kábeleit eddig)
Nagyon nagyon megszerettem ezt a kis kocsit első autónak a legkiválóbb választás!

forever!!!