Peugeot 306 Klub - Az Első Magyar Peugeot 306 Klub

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Szerző Téma: Karolina Mamia  (Megtekintve 1927 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karolina

• Vendég
Karolina Mamia
« Dátum: 2009 Augusztus, 03, 16:06:42 »

Sziasztok! Bele kezdek én is. A kisasszony 2 éve van nálam. Mikor meg láttam meg tetszett,majd meg vettem.
Minden csodálatos volt 2 hónapig. Közeledett a műszaki és átnézettem mert igen furi hangokat hallatott.
 Az előzetes szűrővizsgálatok kimutatták a hátsóhíd halálát. Az előző tulaj megfurta és betöltötte olajjal.
miután ezt kicseréltük kiderült, hogy a motor is el van fordulva. Megoldottuk. _pug Mit ad isten a féknyereg is feladta. Ezt is ki cseréltük.
Éljen átment a vizsgán patentul.Aztán nyugi.Néha első futómű preparáció semmi több egy darabig 8)..........Folyt.köv
Éltünk éldegéltünk, jöttünk mentünk. Csinosítgattam. A belsőt feldobtam egy kék-fekete dizájnal. ülés,váltó, biztöv párna,kézifék. Majd egy kis hang. A család gondoskodott róla hogy a nekem megfelelő hangtechnika legyen benne.
Kapott a kicsike egy hátsó szárnyat mert nekem cseppet snasznak tünt a popsija.
Naplózva

Karolina

• Vendég
Karolina Mamia
« Válasz #1 Dátum: 2009 Augusztus, 04, 10:52:58 »

Folytatom. Ahogy teletek múltak a hetek és róttuk kilómétereket nem történt semmi velünk. Aztán egy álmos reggelen
sikerült munkából hazafelé kreálnom egy dupla defektet.Jobb oldat min két gumi szétszakadt és a felni is érdekes formát öltött.
Na innentől kezdve ismét a sorozatos szerelő látogatás. teljes első futómű csere.Majd megint nyugi. Jöttünk,mentünk.
Már régóta csekkoltuk hogy eszi az olajat az éhenkórász, ezért meg lestük a motort kb másfél hónapja. Diagnózis: a két szív billenttyűből csak kettő működött. Így elérkezett a motor generál ideje. Megműtötték és vágtat mint Overdorse. Rá két hétre az elektronikában jelentkezett egy kis bibi ami megint a motor halálát okozta volna ha nem viszem el. Kétszer kellet diagnosztizálni mid meg találták a hiba forrását. Elhárították és müszik. Eltelt egy hét és nem akaródzott neki benzinnel közlekedni így megint szerelő.
Mint kiderült üzemanyagszivattyú problémákkal küzdött. Kértem a segítségeteket és meg is érkezett Robi személyében akinek köszönöm a segítségét. A mai nap folyamán bekerült a helyére és tuti. Most is a szerelőnél van aki bal első lengés csillapítót cserél benne.
A mai napig nem bánom hogy ő az én kicsikém mert, még soha nem hagyott el komolyan. Sajnálom hogy olyan ember kezében
volt eddig aki csak kihasználta majd eldobta. Úgy érzem talán ez a két év tortúra a szerelőnél meghozza a gyümölcsét, és
egészséges lesz. Ha netán valami történik velünk jelentkezem. Sziasztok groupwave
Naplózva

Karolina

• Vendég
Re: Karolina Mamia
« Válasz #2 Dátum: 2009 Augusztus, 05, 11:01:28 »

Na tegnap kicseréltük a bal első lengés csillapítót. A szerelőm még talált benne egy csavart ami ütötte a futó művet.
Ahogy elhoztam még mindig van egy kopogó hang bal elől de evvel várok mert a párom már gyufával küld
a szerelőhöz. :o Azt hiszem ez a dolog már nyaralás után lesz esedékes.Üdv
Naplózva

Karolina

• Vendég
Re:Karolina Mamia
« Válasz #3 Dátum: 2009 Augusztus, 12, 16:21:46 »

Sziasztok! Ma hajnalban ismét egy éjszakai munka nap után sikerült átrendeznem az Auchan parkoló útirány mutató táblának a helyzetét.
Bal elől sikerült úgy lezúzni,hogy csak trailler-el tudtam elvitetni a szerelőhöz. Mintha az autókám úgy döntött volna, hogy nem várja meg a nyaralás végét a bal elöli csattogással.Sajna ez a hiba egy kisebb vagyon elvesztésével jár. Ez egy szomorú nap. rant Nem sorolom mi mindent kezdtek el kicserélni mert lehet még nincs vége :-[
Naplózva

Karolina

• Vendég
Re:Karolina Mamia
« Válasz #4 Dátum: 2009 Augusztus, 16, 16:29:00 »

Újra itt! 2 nap alatt össze kaparták a bal elejét. Kormányösszekötő,gömbcsuklók,váltó tartó bak vissza fordítása,
a kipufogó kónusznál egy kis preparáció, meg a katalizátornál hegesztés mert eltört ott is. A szerelő minden meló elvégeztével közölte,hogy mehetünk Balcsira. Szurkoljatok hogy minden oké legyen.Üdv Karolina. blingdriveingsmiley
Naplózva

Az oldal 0.238 másodperc alatt készült el 20 lekéréssel.