Szerelés és Tuning > Szerelés és Tuning

Hátsó futóművel kapcsolatos problémák

<< < (276/279) > >>

quoqui:
ABS figyelem! Egy kis apróság a hátsó híd cseréről: az abs-es hidat olyan helyen cseréltessétek, javítassátok, ahol az eredetit ,-a tiédet- újítják fel. Nem így tettem, most nincs abs-em, mert kedvezmény nélkül ötvenezer lenne az új jeladó, a régi jeladót nem lehet leszedni a régi hídról!!! (lehet olcsóbb is a jeladó, de az enyémbe ilyen ,vagy közel ilyen árban van az új. Kombi 98-as, az olcsók nem jók bele a méret miatt!

Kolin:

--- Idézetet írta: quoqui - 2017 Augusztus, 30, 15:07:25 ---ABS figyelem! Egy kis apróság a hátsó híd cseréről: az abs-es hidat olyan helyen cseréltessétek, javítassátok, ahol az eredetit ,-a tiédet- újítják fel. Nem így tettem, most nincs abs-em, mert kedvezmény nélkül ötvenezer lenne az új jeladó, a régi jeladót nem lehet leszedni a régi hídról!!! (lehet olcsóbb is a jeladó, de az enyémbe ilyen ,vagy közel ilyen árban van az új. Kombi 98-as, az olcsók nem jók bele a méret miatt!

--- ---

De legalábbis elég lett volna ha a te lengőkaroddal rakják össze! Mondjuk Én nem hagynám... Te olyat adtál amiben hibátlan a jeladó, adjanak ők is olyat...

gattuso21:
gyors kérdés mennyire macerás a hátsó futómű ültetése torziós rugón forgatása ? esetleg valaki le írná menetét mert én nagyon nem boldogulok

Farang:
Sziasztok!
Kb 3 hete használom a felújított hátsó futóművet. Szuperül működik egyúttal a dobokat is felszabályoztattam és kapott új betéteket is. Debrecen-józsán csináltattam a Bocskai és fia Kft-nél. Minden úgy volt ahogy mondták ők szerelték és vitték tovább a gépműhelybe. Hetfőn vittem szerda délután hozhattam az autót. Nekem semmi dolgom nem volt. Csak ajálani tudom őket. Korrekt csapat kedves szerelőkkel. Ők csak peugeot bontó is tehát ha kell valami nekik lehet az is lesz.
Szép napot! _pug

Farang:
Sziasztok!!
Az autóm hátulja a bal oldalra lejt. Nagyjából 1.5cmert. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mitől lehet?? A híd 10honapja lett felújítva hibátlanul mozog, csak épp ferde az autó hátulja. A gátló lehet a ludas?? Ha igen mekkora meló a hátsó gátlók cseréje?
Előre is köszönöm szép napot mindenkinek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal