használd ki a lehetőséget
És a főoldali kóddal megy ez is ugye? Pontosabban ugyan avval mint eddig.
Hello!Startnál találtam gyújtókábelt, de nem tudom az ár bruttó vagy nettó?Kétféle márka van, melyiket javasolnátok és milyen áron tudnék hozzájutni? Mennyi lenne vidékre a postaköltség?A cikkszámok:Startkód cikkszám:4860372 OES301114161 OES639Autó tip: 1,4 sl 1997F.
ezt most nem értem mire gondolsz
Az eddig használt partnerkódra.
Az nem csak a start autónál van?
sziasztok a lang autonal levo kedvezmenyt barki igenybe veheti?es ha igen hogyan?
4860372 7000 Ft 114161 9200 Ftennek sztem 1000ft-ból kijön a postaköltsége
Köszi! Lehet hogy személyesen is megtudnám venni egy partnerkártya vagy kód birtokában?
és utána mindig utalod neki a hasznát és postázod a számlát?
Jó felteszem máshogy a kérdést:Van valami tagsági kártya, vagy valami, amivel tudok én kedvezményesen vásárolni valamelyik autósboltba, vagy szervízbe?L@ng kilőve, privát üzi jöhet.
Robi19!Kérnék árajánlatot komplett vezérlésre(szíj,görgők,vízpumpa) 2000-es évj. 1,4-hez. KFX-es, és emlékeim szerint 104 fogas a szíj.Gondolom a 3 hét múlva esedékes ÁFA emelés drágitani fogja, ezért jó lenne még azelőtt beszereznem köszi előre is.
Szia!!Okés kérek valami jó árat holnap délután írom a választ.
Na szóval:fogasszíj készlet CONTITECH 17 000 Ft Fogszám: 104Szélesség [mm]: 171 db: CT1067-fogasszíj,1 db: V55958-feszítő, fogasszíj vízszivattyú GRAF 7000 Ftmost nem tudom hogy kell e még külön görgő mert a készletben csak 1 van.
Na, akkor ki mennyiért tud uj hűtőt javasolni? Bontott nem érdekel.
Újat? Biztosan látott orvos mostanában? Egy bontott jó állapotú valszeg többet fog elmenni, mint egy mostanában gyártott új.
az új utángyártott 21eFt -20% a startautoban! vagy meg keresed a robit -30%-ért!
15-20.000 ft körül van nissens és azért az nem gagyi hűtő méretei kellenének mert csak úgy tudok konkrétat mondani
Megyek méricskélni (utána azért a neten is megnézem, hogy valami hivatalos adat-közelit sikerült-e mérnem)
610x377,5x23 lehet az. Kiegyenlitő tartály is a hűtőn van.
ezek??hűtő, motorhűtés VALEO Vastagság [mm] 23 Tömeg [kg] 3,48 Magasság [mm] 377,5 Kipufogó átmérő [mm] 40 Szívó-átmérő [mm] 40 Szélesség [mm] 610 Anyag Alumínium Rögzítési mód bajonett Fűtés/szellőzés kiegyenlítőtartállyal együtt Klímazónák: meleg klímazónáhozMotorkód: TU3.2,TU3.2/KSebességváltó fajta: Kézikapcsolású váltóJármű felszerelés: klímával szerelt járművekhezhűtő, motorhűtés VALEO Vastagság [mm] 23 Tömeg [kg] 3,57 Szélesség [mm] 377,5 Kipufogó átmérő [mm] 40 Szívó-átmérő [mm] 40 Magasság [mm] 610 Anyag Alumínium Fűtés/szellőzés kiegyenlítőtartállyal együtt Jármű felszerelés: klímával szerelt járművekhezMotorkód: TU3.2/K,TU3JP/L3Sebességváltó fajta: Kézikapcsolású váltó
Szerintem ez lesz az. Ezek a méretek kb belül vannak a mérési tűréshatáron
oks akkor kérek rá valami földi árat de azt csak hétfőn tudom majd mondani
Ok, köszcsi előre is.
és ez ??hűtő, motorhűtés NISSENS Hálózat méret 610 X 359 X 22 mm Anyag Alumínium Sebességváltó fajta Kézikapcsolású váltó Anyag Műanyag Verzió Produced by Nissens Egyeb megjegyzes Vízhűtő 1.4i 8V (+AC), 1.6i 8V (+AC), 1.8i 8V (+AC), 1.8i 16 Gyártási évtől: 199811Jármű felszerelés: klímával szerelt járművekhez
Ez is jó lehet szerintem
akkor ez a legolcsóbb 18 400 Ft ez megvan 1 napon belülaudis árak jók lettek?
Audis egyelőre rágódik. Én meg első körben teszek egy próbát a tömitővel, mert eléggé kis lyuk lehet, ha napi 1 dl szivárog el, és az autó alatt még csak vízcsepp sincs. A hűtő alatt lévő lemez vizes, de onnan nyilván elillan az a picsányi mennyiség.De köszi minden eddigit is! Ha tömétés nem jön be, akkor visszatérünk a dologra
Peugeot gallionál le vannak akciózva az első fékbetétek.http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=peugeotgallion
Ajánlatot kérnék vezérműszíj szettre.1,6 100 ló.2001
Egy ismerősöm alkatrészekkel foglalkozik, felajánlott 25% kedvezményt a UNIX(nem csak pug alkatrész) és 10%-ot a PUG Hungária áraiból, ha a klubra hivatkoztok! Tel.: 06-30-531-05-06
bármelyik unixnál? mert akkor a meglévő 10%+ a 25% és lassan féláron veszem a cuccokat viccet félre téve mit kell tenni hogy 25%os kedvezmény legyen?hívjalak fel?