És még tart... ;-)
mindig elfelejtek írni... valamelyik nap megnézzük munka után, hogy pontosan mi kell?
Valaki tudna nekem ajánlani valakit aki hátsóhidat javít Budapesten jó áron.
Szia!Beleznay Budaörs, 2 év garanciával.
Sajnos a hátsóhíddal nekem is vannak gondjaim.Már a kerekek teljes terpeszben állnak , a belső dobrészhez már majdnem hozzáér a kerék.Valami elérhetőséget tudnál írni? Köszi előre is.
https://www.google.hu/?gws_rd=ssl#q=beleznay%20autó
Sziasztok!Veresegyház-i futóművesről tapasztalat?Eljött az idő a futómű javtásra/cserére, bal hátsó kezdi verni a műanyagot balos kanyarba.
Köszi Perkele aképeket,a sedan hátsó lökösében is tudnál segíteni?üdv
Az alkatreszonline.hu oldalról bármilyen rajzot ki tudsz keresni.
Sziasztok.Nemrég vásároltam egy peugeot 306-ot.Olyan ügyben szeretném segitségeteket kérni,hogy sajnos beázik. jobb oldalt lent a kuplung és a lábtartó között csepeg a viz. Azért zavaró mert ott van a biztosíték tábla is. letakartak a szélvédőt vízhatlan fóliával,nem e esetleg a szélvédő guminál ázik be.De letakart állapotban is csepeg a viz. Esetleg valakinek ötlet?Elöre is köszönöm!
Sziasztok srácok!!A Velencei-tó,Székesfehérvár környékén tudtok ajánlani valami szerelőt?Köszi
Sziasztok Fanok!Hozzáértő, esetleg kipróbált diesel szervizt keresnék Bp.-n és környékén.1999, 1.9D hidegen inditom, kettőt brumman, majd megáll.Kézipumpán 20-30 nyomkodás, majd újra indul, aztán megy gond nélkül.Most már heti 2-3 alkalommal csinálja, tök idegesítő. Gázolajszűrő új.Olyat is tanácsoltak, hogy egy egyszerű golyós szelepet iktassak az üzemanyagcsőbe az adagoló elé, ami megtartja a nyomást.Segítségeteket köszönöm.
Sziasztok,Van egy 306 XR-em, aminek a hátsó felfüggesztése nyikorog, valamint a kerék sem tökéletes 90°-ban áll, így attól tartok hamrosan jön egy hátsóhíd-felújítás.Tudna valaki ajánlani a IV-ik kerületben/környékén valakit, aki felméri, és adott esetben megcsinálja?Valamint errefelé általános célra valami megbízható szerelőt? Előre is köszönöm nektek a segítséget.Üdv.: Zsolt
Sziasztok!Pár hete egy nagyobb esőzés alkalmával a jobb első ajtónál sajnos beázik az autó, a kárpit a küszöbnél vizes, és csuromvizes a gumiszőnyeg alatt is. Tudnátok ajánlani Budapesten egy szervizt, ahol értenek az ilyesmihez? Fogalmam sincs, hol ázik be, de azért egy olyan szerelőhöz vinném a gépet, aki látott és javított is 306-ost.Köszi előre is!
Valaki esetleg?