Hát ma befürödtem a Boxal és Peugeot-ékkal.a box rendeltem,egy alkatrészt.másnapra hozták is de nem azt kaptam mit akartam,de a cikkszáma meg az amit rendeletem,de a boxba se úgy szerepel. mivel cikkszám szerinti rendelés esetén nem lehet reklamálni igy jártam.még szerencsére egy ezres volt csak.ez hogy lehet?eladó is csodálkozott hogy az az alkatrész csak félig hasonlít arra mit rendeltem.de sajna ő cikkszám rendelés esetén semmit nem tehet.
Sziasztok!Fehérváron vagy környékén tudtok hozzáértő szerelőt?Alapjáratgondom van hidegen illetve nem jó a km óra kihajtása.Most volt 5 napig egy ismerős szerelőnél de elvérzett rajta.Köszi,
helloPOMÁZ-on tudok jo szervizt,ha jársz erre!(nem márka szerviz!beállokkal,müszaki vizsga sorral stb)Mi oda hordjuk több éve az autokat.Korrekt áron és nomrálisan megcsinálják,csak jaánlani tudom!
Klíma téma.A projekt: kocsi utólagos klímásításaA kocsi: 1993 Toyota Corolla 1.3 GLi Liftback, 54e (valós) kmA cég: AntarktiszBeépített cuccok: Diavia szárító, Sanden kompresszor, Nissens klímahűtő, Goodyear klímacsövek, egy-két Webasto-s kacat etc, mechanikus (!) alapjárat szabályozó (emelő).3 éve építették be Anyukáméknak.Mondogatták, hogy jó, jó, de nem annyira hűt, biztos sok az üveg, amúgy is japán, etc.Jártak szépen évente tölttetni ugyanahhoz a céghez.Aztán idén elkezdett lefulladozni a kocsi klímával (ami továbbra sem hűtött "rendesen"). Visszavitték megint, töltöttek gázt, azt ennyi.Apám megkért, hogy ugyan nézzem már meg az én "klímásommal", mert azért ez mégsem jó így.Nem is volt.1 - a klímahűtő szétment2 - alucsövek ügye nincsenek, cserébe enyhén porózus gumicsövek _csak_3 - az alapjárat emelő szerkezet kábelszakadt4 - és a legviccesebb: fordítva van bekötve az egész....azaz a hűtő kimeneti oldalát nézték bemeneti oldalnak...Csoda, ha a kompresszor túlélte... meg a nyomáskapcsoló...F****m az ilyen szakemberekbe.
De jó, hogy inkább autót cseréltem
Lecserélted az autód klíma miatt vagy amúgy is vagy csak kapóra jött h van benne?
Az előzőbe nagyobb motor akartam építtetni klímával. Az előző autó árából és az építésre szánt összegből megvettük a mostanit.
Olcsóbb egy mobil klíma, csak egy 12V/220V átalakító kell hozzá + egy kör alakú lyuk a szélvédőn. Anyósülésen pont elfér.
Valaki nem tud ajánlani itt a környéken egy műanyag hegesztőt?
Hello! lehet nem ide tartozik de tud valaki valami helyet itt pesten ahhol felteszik nekem az XSI spoilert?? (ragasztva a szélvédőre)köszi előre is
Szia!Én is, és Gergősrt is magunknak raktuk fel szélvédőragasztóval, és már több hónap és gépi kocsimosás óta fennt van, tehát stabil.
az úgy olcsób az tuti és tudsz mondani valami ragasztómárkát vagy valamit vagy teljesen mind1??
Hát igazából mindegy, de feketét vegyél, mert az nem fog látszani. Mi Greysedan-tól kaptunk ragacsot, egy építkezésről volt neki. De szerintem bármilyen jó.
Pl Nyíregyháza Tünde út. Van több is majd eszembe jut
Üdv mindenkinek!A héten váltam 306 tulajdonossá, korábban nem sokat tudtam az autóról (Astra-ban gondolkodtam), azóta főleg a fórumot olvasva egyre többet.A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a 14 éves autómon röviden összefoglalva mik lennének azok a dolgok, melyre közvetlenül figyelnem kell(ene), illetve mik lehetnek intő jelek.Köszönöm előre is válaszotokat!
Köszönöm a segítséget!A futómű úgy néz ki ok, akitől vettem kihangsúlyozta, hogy nincs terpesztése.Figyelem majd mindig, ha baj lesz írok, ill. szerelőhöz fordulok.Köszi mégegyszer! Remélem tényleg nem fogok csalódni...
Sziasztok!Pár hónappal ezelőtt valaki mondta, hogy szilenteket az Europark közelében lehet kapni.Lenkey és Társa Kft. 1196 Budapest Esze Tamás utca 68.Ez a cég az? Itt az első futóműhöz a szilent előre 3000/db+ áfa hátulra 4000ft/db+ áfaA szerelést hol szoktátok elvégeztetni? Vagy mindenki magának cseréli? Árban mennyi a szerelési kltsg?
én amikor voltam náluk akkor a komplet elsőt 10ért csinálták. ha szerelést is kértél akkor 15eFt volt.
Érdekes..... Biztos a válság és a magas svájci frank miatt ilyen magasak az árak. neked a 4 szilent volt 10e?
az a 4 az 6db volt 10eft
Sziasztok!Tudtok olyan szerelőt (szakembert) Budapesten, aki megbírkózik a következő feladatokkal?- műszerfal világítás izzócsere (levegőszabályzó tekerők alatt)- üzemanyagszint jelzőlámpa csere- telefonkihangosító kábelek kiszedése- kábelezés átnézése ajtókban, csomagtartóban (néha nem gyulladnak fel a lámpák)- hátsó ablaktörlőnél az ablakmosó nem jut el az ablakig, de motor megy- utastér világítás izzócseréjeElsősorban olyan ember lenne jó, aki lelkiismeretes és vigyáz az alkatrészekre, nem töri le a műanyag füleket, ilyesmi (bocsánat csak van rossz tapasztalat). Nincs sok pénzem, de a jó munkát hajlandó vagyok megfizetni.Lehet hogy kicsit túl bonyolítom :-) de nagyon szeretem ezt az autót.Előreis köszip
Ezt mind te is meg tudnád csinálni ha van 1 kis kézügyességed.(villamossági)
sajnálhatod hogy zimu nem budapesti ... hehe
Mivel nincs, ezért szeretem szakemberre bízni az olyan dolgokat, amikhez nem értek, vagy nincs tapasztalatom. Gondolom egy fél év múlva megpróbálnám én is, de szeretem előszőr látni, hogy hogyan is kell csinálni. Egyébként a szervízben avval riogattak, hogy ilyen idős autónál már elfáradnak a műanyagok és ezért nem nyúltak hozzá ők sem.
Üdv mindenkinek.Szükségem lenne egy korrekt szerelőre Pesten vagy Pest környékén. Jó szerelőért mobilis vagyok. Vezérműszíj csere + 1-2 apróság +nézése lenne a feladat. Jöhet a válasz ide vagy privátban is. Segítségeteket előre is köszönöm.Üdv.Jov
szia uj tag vagyok meg az autom is uj lenne egy kérdésem remélem tudsz segiteni kis gázadásnál miért rángat az autó mindegy milyen sebeségben de lassan nem tudok vele menni kérlek ha tudsz segits
nekem rossz gyújtáskábellel volt igy
Nekem van is kábelem 4db.jók!
Sziasztok!Igaz nem 306-m van, hanem 106-m, de talán nem veszitek rossz néven ha érdeklődök nálatok. Tudtok esetleg Budapesten megbízható (francia) autószervízt?Az utóbbi helyen ahol megfordultam, rendes munkát végeztek. Csak megállapították hogy olaj van a hűtővízben => hengerfejes. Erre adtak nekem egy ilyen 130e Ft körüli árajánlatot. Amit picit soknak tartok.Szóval korrekt munkát / korrekt áron végző szakembert keresek.Köszönöm előre is!