nezd, ha nem tudnam, hogy mennyiert dolgoznak orankent, akkor beirtam vna ide barmit is???
Sziasztok! Vettem egy 14 éves 306-os cabriót,és gondom van a tető müködtetésével. Tudna segíteni valaki Ha valakinek van ilyen évjáratu autója,vagy tud hozzáértő segítséget, nagyon megköszönném. 70 357 66 11 ja,és budapesti vagyok.
Hello mindenki!Tudna nekem valaki egy megbízható,korrekt árban dolgozó szerelőt mondani ? Csere érett az összes szíj a kocsin,beleértve a vezérműszíjat is,persze vízpumpával...Szóval ezt kellene megcsinálni úgy, hogy én adom az alkatrészeket, mert jó árban be tudom szerezni. Ugyan van egy bevált szerelőm,de csak jún. 20-a utánra tudja csak elvállalni, és az nekem már késő. Elsősorban a lakóhelyem vonzáskörzete érdekelne ( pl Cegléd,Nagykáta,Jászberény...) de Bp-től sem zárkózom el.Köszi előre is mindekinek.ÜDv
Tudna valaki ajánlani megbízható kipuffogó szervizest Budapesten vagy környékén?
Tudok.Keresd telón időpont miatt Gyurit, 4. kerület Anonymus utca 45.06-1/379-1868 vagy 06-20/912-0759Hivatkozz a volvo-s Petire, így ismernek. Olcsó-megbízható-korrekt.
Köszönöm!Esetleg az illető vezetéknevét is meg tudnád adni?
Kössz a tippet Petya,holnap viszem a kocsit!
Szívesen!nemvagyok Petya
Rövid határidőn belül elkészült a kocsi és profi munka lett korrekt árban.Mégegyszer köszönöm a segítséged!
Ha valakinek Ajka környékén szüksége van egy korrekt (árban és minőségben) autókozmetikára, szélvédőcsrére, javításra, akkor tudom ajánlani:http://www.autohorpadas.hu/.Gyorsan és szépen dolgoznak, no és árban is a földön járnak.
budaörs berecnai csak pugal foglalkozik...
Üdv!Tudnál írni egy címet vagy telszámot a szervízhez?Köszi!
http://www.beleznayauto.hu/ Szerintem rájuk gondolt Rob...
Üdv mindenkinek! Ma regisztráltam; Van egy törött elejű 2000-es évj. 1.6-os benzines 306 Sedan-om. Bp.-n vagy környékén tudtok ajánlani BONTÓ-t? (Vagy másik topic-ban kell feltennem ezt a kérdést??)
Sziasztok!Olyan problémám lenne, hogy nemrég költöztem fel Pestre és nem igazán ismerek itt még senkit, semmit. Elszállt a közép dobom és nem szívesen fizetnék érte sok-sok ezret, hogy egy "szak"szervízben helyregányolják. Egyszer már volt hegesztve, szóval sok reményt nem fűzök már ehhez a dobhoz. Abban kérnék segítséget, hogy hol érdemes dobot vennem, illetve hol csinálnák meg korrekt áron.Tudom, hogy csak pár ezerről van szó, de amint mondtam nemrég költöztem és ez nem volt bekalkulálva. Eddig apám és a haverok csináltak ilyesmit, szóval fogalmam sincs, hogy egyáltalán mennyi az annyi errefelé.Minden infót előre is köszönök!
Sziasztok!Székesfehérváron keresek megbizható, olcsó szerelőt. Sürgős lenne.Köszi!MP
Sziasztok! Tudtok ajánlani Pesten olyan szerelőt, aki elöl az alsó lengőkarokból a SZILENTet kicserélné? (PRÉS kell hozzá...) Ma mondta ezt nekem egy futóműves, de ők nem tudják megoldani. A kocsi balra húz és a kormány egyenes úton is szitál kicsit.
Én úgy tudom nem cserélhető külön a szilent csak a lengőkarral együtt.Gyári 30 ropi...
Ezt sajna nem jól tudod, és nem is drága, és házilag is cserélhető. A két első szilent 900Ft, a hátsó kb 2000-. A cseréhez kell egy satu, flex, vasfűrész, csiszpapír, WD40, és kalapács. Legalábbis nekem ezek voltak, és elég volt.
Na azt megnéztem volna ahogy ezekkel az elején a lengőkart kiszeded. Flex + kalapács
Ha valakinek bőrös az autója és már kopott akkor tudom a megoldást, hogy újra szép és új legyen. Bőrszakadás javítás, kiégett bőr javítás, bőrözött cuccok újrafestése gyári technológiával akár egyedi mintázatban és színben is. Teljes bőrözés átfestése más színre és akár egyedi minta készítése is elképzelhető. Érdeklődni nálam.
üdv mindenkinek megérett az autóm vezérmű és vizpúmpa cserére nem tud valaki Budapesten vagy a környéken jó szerelőt köszi
Jó-jó, persze a lengőkart racsnis kulcsal szereltem ki, csonkállványból ki a talpast, és még 3 csavart kell kitekerni hogy lejöjjön a lengőkar. A további műveletekhez kellett a flex meg a kalapács...
Hát ma befürödtem a Boxal és Peugeot-ékkal.a box rendeltem,egy alkatrészt.másnapra hozták is de nem azt kaptam mit akartam,de a cikkszáma meg az amit rendeletem,de a boxba se úgy szerepel. mivel cikkszám szerinti rendelés esetén nem lehet reklamálni igy jártam.még szerencsére egy ezres volt csak.ez hogy lehet?eladó is csodálkozott hogy az az alkatrész csak félig hasonlít arra mit rendeltem.de sajna ő cikkszám rendelés esetén semmit nem tehet.