pösten a grósz kliniket szokták ajánlani, igaz nekem nincs tapasztalatomvelük..
Kösz srácok!annak aki nem olvassa az offot; szerelőt keresek mert a mostaniból elég volt, havernak tűnt de mégse lett az heteket várok és kamu szövegeket kapok, kocsi meg fél éve rozoga. ÉK pestet preferálnám, de egy jó szerelőért akiben ti megbíztok, azért hajlandó lennék utazni is. Várom a tippeket, illetve azért kértem a téma indítását, hogy írjátok meg milyen jó vagy rossz szerelőtök van, hol dolgozik helyileg és milyen elérhetőségei vannak, így segítve egymást, ha ilyen probléma merül fel.Előre is kösz, airrob
Pest melyik részén lax?Én Ecserre szoktam vinni az autót, és elég jó áron dolgoznak...
árpádföldön 16 kerben. Ecser jól hangzik, az új 0áson egy köpésre van. Mennyire pug szakik? Kérdésem arra vonatkozik, hogy valszeg elektromos, compu-s probélma van(elég sok szerelőtöl hallottam már hogy " ja elektromosság, ahhoz hülye vagyok", van eszközük hozzá? Ha igen, tudnál dobni egy elérhetőséget is?köszi
ECU-val Kristok Tamást ajánlanám, viszont a város túlsó végén van...De már több embernek(nekem is) mentette meg az ECU-t.
Tisztelt Klubtagok és Peugeot tulajdonosok!Ajánlom mindenkinek a figyelmébe az alábbi linket!http://www.peugeot.hu/minisites/alkatresz-vevoszolgalat2008/Talán ennyit megér!
jelentkeztem... tapasztalatot leírom, de szerintem megéri
na erre énis benevezek, bár ha a mosás gépi, akkor azt a részét inkább kihagyom..
Éppen nem rossz az ajánlat,de azért van benne beugratás is rendessen amivel tisztában vannak a szervizek,elég ha csak a diagnosztikát nézed,mert ott biztos hogy fognak találni ibát minden pugnál ,és hamár ott van ez ember meg a kocsi is ,ugyis megprobálják rábeszélni az embert az esetleges javitásokra amiből ugye neki mint szakszerviznek bevétele származik,és ha csak 10 tulajból csak 5 azt mondja hogy oké javitsák ki a hibát ,már megérte nekik kitalálni ezt az akciót.Persze nem mondom valoban hivogató az a 3500ft-os akció ,de tudatosan fel van épitve mögötte a marketing is.
Naja, de nem kötelező kérni a szervizelést...Meg a mi kocsijainkban azért nincs annyi elektronika, hogy szakszervízben kelljen javítani...
Mondod te aki sürün jársz szakszervizbe,az elektronikáról pedig annyit ,hogy a tiédbe lehet hogy nincs """""annyi elektronika""""",de az enyém sajnos nem ilyen egyszerü,az meg hogy nem kötelező a szervizben való javitattás ez igaz ,csak tudod hülyén jön ki amikor ott állsz a kocsid mellett az emberrel aki kiolvassa a hibát a verdádban ,és csak annyit mondasz neki ,ó ez nem gond majd a haveromnál le nullázuk a komputert ,és természetzessen kijavitjuk a hibákat is amit ki irt a hibakiolvasó,ugy hogy tessék csak hagyni ezt a kevéske hibát amit éppen kiirt a technika.
hát nemtom, én nyugodt szívvel megmondom nekik, hogy köszi a felajánlást, de inkább egy "mezei" szerlővel csináltatom meg tized annyi pénzért.. mondjuk azért nem árt tisztázni előtte, hogy kötelező e ott javíttatni, ha találnak hibát, mert ez is előfordulhat..
semmi sem közelez TE csak egy átvizgálásra viszed be ahogyan én is fogom!
jó csak télleg nem árt tisztázni, mert pl itt nálunk van egy autó-szerelő műhely, ahol ingyenes téli átvizsgálást ígérnek, de ha hibát találnak, azt náluk kell javíttatni, az ő általuk beszerzett alkatrészekkel.. persze ez már csak az apróbetűs részben szerepel..
Most hozztam el a tatabányai -tól a gépet.Ime néhány tapasztalat: - 2 órát kellett várni h kész legyen - az ablakmosó az gyári peugeot - diagnosztika csak a tárolt hibákra vonatkozik - belső takaritás az elég jó, és igen friss illattal rendelkezik az utastér - külső mosás szárazratörléssel, talán csak az ablakok némi maszatossága hagy kivánni valót - a 30 pontos átvizsgálásnál szerintem korrektek (bár sok aprósággal megspékelve jön ki a 30, mint pl:ablaktörlőlapátok jósága, lámbabúrák épsége,lámpák müködése, folyadékszintek .......stb, de azért átnézik a futúmüvet is) - ha vmit javitani kell adnak árajánlatot, de természetesen nem kötelező ott és akkor megcsináltatni velükMindenki döntse el magának h kiad érte 3500 magyar forintot vagy sem.Szerintem ennyit megért!
Sziasztok!Ma rákérdeztem egy szervizközpontban, hogy mennyibe csinálnák meg a verzérmű szij cserét a kocsimra, és azt mondták, hogy cakli-pakli, munkadij+öszzes kellék 40 rongy.Szerintetek reális, vagy sok? Annyira még nem vagyok jártas ebben..Köszi!
Ku.va sok.Mármint saját szemszögből nézve.Megvettem a cuccokat és saját magam kicseréltem.De ha találsz valami jó szakit azzal olcsóbban megúszhatod te is a munkadíjat
Én ma voltam, rendben volt a dolog.a klíma tisztítást nem helyettesíti, a mechanikai átvizsgálás során a lengéscsillapítók kivételével mindent néztek állításuk szerint,rendben van a gép, 3 héten belül műszaki vizsga...
Grósszal kapcsolatban nekem viszont van tapasztalatom. Régen jó volt, aztán nagyon pénzéhes lett, magyarul baromi drágán dolgozik + ami nekem negatív tapasztalat volt, az az hogy mindig kétszer kellett vinni a kocsit ugyan azzal a problémával, és mindig ugyan azt csinálta vele és mindig csak másodikra lett jó (igaz azóta jó) - nem gyengén éreztem benne az átk*rást és a lehúzást. Úgyhogy csak vastag pénztárcájuaknak ajánlanám.
szinten szeged, pug szerviz. letezik az, hogy "komplett motor felujitas"-ra kaptam szerelessel, tokkal-vonoval egy 60e HUF-os arajanlatot? ebben allitasuk szerint ujrafuras, uj hf tomites meg ami kell, munkadijjal egyutt ennyi.
Akárhonnan nézem, ez még az áfára is sovány lenne. Vagy reklámot akarnak maguknak, vagy lemaradt valahonnan egy számjegy...
koszi a valaszokat! en is furcsalltam, es vagy 6x visszakerdeztem, 6x ugyanazt mondta: anyag+munkadij, es kompletten felujitjak. ha ezt irasba is adja nekem akkor valszeg jovo heten lesz 1 utam hozzajuk
Ez nem csak a szerelési munka rezsiköltsége???
Amúgy pontosan mit is takar a komplet felújítás?Mit cserélnek?
igen, ezt jobb előtte letisztázni csavarról-csavarra.. sőt, talán még le is iratnám.. nem szép dolog, de a mai világban..
Nem sokat jelent,hogy mit mondanak,mert ha össze van rakva az úgymond felújított motor te nem látsz bele,hogy meggyőződj az igazságról.Jobb saját kezüleg végezni,az a biztos!
Vagy ha nincs lehetőséged csinállni akkor legalább ott lenni.
Vagy ,ha tényleg nem vagy a motor "szakértője"akkor legalább legyen ismerős a szaki aki csinálja.
Kb 7-8 ezer forintos óradijjal dolgoznak, tehát elképzelhető. mikor visszamész, kérdezz rá hogy ez a munkadíj és alkatrész költséget is tartalmazza, vagy csak a munkadij ez az összeg.