Szerelés és Tuning > Szerelés és Tuning

Szervízek, szerelők

<< < (2/59) > >>

airrob:

--- Idézetet írta: Bobeek - 2008 Szeptember, 27, 07:59:02 ---pösten a grósz kliniket szokták ajánlani, igaz nekem nincs tapasztalatomvelük..  ::)

--- ---

Grósszal kapcsolatban nekem viszont van tapasztalatom. Régen jó volt, aztán nagyon pénzéhes lett, magyarul baromi drágán dolgozik + ami nekem negatív tapasztalat volt, az az hogy mindig kétszer kellett vinni a kocsit ugyan azzal a problémával, és mindig ugyan azt csinálta vele és mindig csak másodikra lett jó (igaz azóta jó) - nem gyengén éreztem benne az átk*rást és a lehúzást. Úgyhogy csak vastag pénztárcájuaknak ajánlanám.

III. Ricardo:

--- Idézetet írta: airrob - 2008 Szeptember, 26, 22:41:46 ---Kösz srácok!

annak aki nem olvassa az offot; szerelőt keresek mert a mostaniból elég volt, havernak tűnt de mégse lett az heteket várok és kamu szövegeket kapok, kocsi meg fél éve rozoga. ÉK pestet preferálnám, de egy jó szerelőért akiben ti megbíztok, azért hajlandó lennék utazni is. Várom a tippeket, illetve azért kértem a téma indítását, hogy írjátok meg milyen jó vagy rossz szerelőtök van, hol dolgozik helyileg és milyen elérhetőségei vannak, így segítve egymást, ha ilyen probléma merül fel.

Előre is kösz, airrob

--- ---

Pest melyik részén lax?

Én Ecserre szoktam vinni az autót, és elég jó áron dolgoznak...

airrob:

--- Idézetet írta: III. Ricardo - 2008 Szeptember, 27, 18:29:50 ---Pest melyik részén lax?

Én Ecserre szoktam vinni az autót, és elég jó áron dolgoznak...

--- ---

árpádföldön 16 kerben. Ecser jól hangzik, az új 0áson egy köpésre van. Mennyire pug szakik? Kérdésem arra vonatkozik, hogy valszeg elektromos, compu-s probélma van(elég sok szerelőtöl hallottam már hogy " ja elektromosság, ahhoz hülye vagyok", van eszközük hozzá? Ha igen, tudnál dobni egy elérhetőséget is?

köszi

Dakar 306:

--- Idézetet írta: airrob - 2008 Szeptember, 29, 09:19:07 ---árpádföldön 16 kerben. Ecser jól hangzik, az új 0áson egy köpésre van. Mennyire pug szakik? Kérdésem arra vonatkozik, hogy valszeg elektromos, compu-s probélma van(elég sok szerelőtöl hallottam már hogy " ja elektromosság, ahhoz hülye vagyok", van eszközük hozzá? Ha igen, tudnál dobni egy elérhetőséget is?

köszi

--- ---

ECU-val Kristok Tamást ajánlanám, viszont a város túlsó végén van...
De már több embernek(nekem is) mentette meg az ECU-t.

Bálint306XSi:

--- Idézetet írta: Dakar 306 - 2008 Szeptember, 29, 09:20:48 ---ECU-val Kristok Tamást ajánlanám, viszont a város túlsó végén van...
De már több embernek(nekem is) mentette meg az ECU-t.

--- ---

Nekem mondjuk közel van! :-)) Öcskös is járt nála a VR6-al, tényleg bármit megcsinál a gyerek ami ECU. DE brutálisan el van havazva... :-[

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal