Kedves mindenki!Robival már beszéltünk arról, hogy több nagyobb klubbhoz hasonlóan lehetne nekünk is szervezni rendszeres minitalit Budapesten belül. Nem fix helyre gondoltam hanem előre leegyeztetett helyszínre ahová mondjuk minden pénteken vagy szombaton esetleg vasárnap este el lehetne menni akiknek van kedvük és benzin/gázolajuk. Esetleg lehetne más autósklubbokkal egyben tartani a minitalikat mint legutób volt mikor az opelesekhez mentünk a Lurdy ház alatti parkolóba. Esetleg ezt szervezettebben is megtehetnénk, hogy ne csak odamenjünk hanem tudjanak az érkezésünkről és várjanak minket, megvizuáljuk egymás verdáit, ilyenek. Esetleg több pug fant is el lehetne hívni hátha eljönnének 205, 206 vagy egyéb nagyobb vasakkal.Tudom megint a budapesti tagok lennének előnyben de ha pár emberke is de összejárna akkor bizti jobban terjedne a 306 híre Véleményeket várom ide az ötletről. Én mondjuk valószinűleg majd minden alkalommal de minimum 2 hetente ott tudnák lenni
Nyáron minitalira inkább mennék velencei-tóhoz 2-3 alkalommal. Fehérvár-környékiek is szép számmal tudnának jönni, egész nap lehet pancsizni, sőt akár késő este is, ha szombatra terveződik
Mondjuk lehetne Bp. környékén is.Jövőhéten pénteken vagy szombaton lehet megyek Gödöllőre,akár ott is lehetne egy.
Például... és ott van tag aki ottlakik, akkor 2-en már vagytok, még 1-2 ember csak legurulna hozzátok. Mondjuk lehet énis
Én is ki mennék... ki vigyelek?
Én rossz ötletnek tartom a rendszeres minitalikat 2 okból:1, Nem vagyunk az a bandázós,tuningolós,gyorsulgatós,egymásnak a saját kocsinkkal felvágós társaság,2, Egyhamar megunnánk egymást és egy valódi klubtali már nem jelentene annyit,mint most.Ellenben az,hogy a Velencei-tó partján többször is összegyűljünk a nyáron szerintem nagyon jó ötlet.Nemcsak hogy legtöbbünk számára megközelíthető,de a vízpart komoly vonzerő ezekben a hónapokban.Ebben én is benne lennék.Mehet egy lista?
hány klubtagot láttál gyorsulni fel vágni? asszem mi nem hondába üllünk.... (tisztelet a kivételnek)ha nincs minden pl. szombaton le menni pl. a camponához akkor nem jösz le csak 2-3-4hetente asszem ennyi hozzá füzni valóm van! senkinek semmi nem kötelező!
Én csak a véleményemet mondtam el,ettől függetlenül még lehet jó az ötlet és ha akarjátok,úgyis megvalósítjátok,nem értem,miért kell ezért letorkozni?!
így van! egyszer akartunk gyorsulni (most szántódon), de az is elmaradt.. nem is értem miért.. egyébként meg úgyse lesz minden egyes hétvégén tali, csak ha legalább 2-3 ember egyszerre ráér..
Na ne kezdjetek már vitázni abban a topicban amit én csináltam!Akinek van kedve és akar az eljön. Akinek nincs vagy nem tud nem jön. Csak egy felvetésről van szó ami még kb. semminek nem számít csak ha van rá igény és tényleg összejönne 3-4 emberke akkor szerintem már lenne értelme rendszeresebb minitalinak. Tapasztalatcsere, dumcsi esetleg egy meki vagy amire van igény. Camponához sem ragaszkodik itt senki, lehet csepel sziegeteken, újpesten de akár budaörsön is a minitali, a lényeg az a pugosok összetartása lenne. Szerintem.
Na srácok mit szólnátok ahoz, hogy csinálnák egy proba mini talit péntek meló utánra azaz olyan 18:00-18:15-től a BlackBollban ami a Fehérvári úton van! XI. kerület, Fehérvári út 85Lehetne beszélgetni csócsózni-biliárdozni-pool stb... nem messze van a meki is ha valaki meg éhezne! Lehetne egy listát inditani!1. Viola, Robi2. Erika, Tibcsi3, Tonyo (+Évi ha ráér)4. WestBam (C30 1.6D fapad:() + előfordulhat, hogy 1 csaj
Hát persze, hogy ráér a Csibe!
a csibe tényleg rá ér mert nem melózik! Nem kevered valakivel?
Bocsi, Tonyó Évijére gondoltam. Azt tudtam, hogy Viola nem dolgozik.
Sziasztok ha már rólam van szó:banya csak kiCSIBE... Jövök ha a Tomi is akarja és nem úgy ismerem mintha nem akarná....üdv:Évi
Szerintem is jó ötlet a rendszeresen megrendezett minitali! Sajnos Szántódon nem lehettem ott , illetve az utóbbi hetekben még fórumozni se volt nagyon időm, jó lesz kicsit visszacsatlakozni az oroszlánosokhoz!
Nincs kizárva, hogy a Camponához még én(mi) is elmennénk..
Ha a Camponába szervezitek azon biztos,hogy én is ott lennék,mivel ott dolgozom.Így aztán a mélygarázs személyzeti parkolójában elég sűrűn fordul elő a kocsim.
Hol dolgozol??? Mi csomót járunk oda, mindig ott vásárolunk!
Mivel Pék, ezért valszeg egy pékségben Lehet, hogy a tescoba
Ezt sürgősen meg kell tudnom. :'( Múltkor votunk hajnalban vásárolni, és kijött egy srác, aki tök cuki volt, mert szólt, hogy ne a száraz kenyeret vigyem, és inkább hozott bentről frisset. De nem Matt volt az.
Dakar jól mondja,Tesco pékség.Ha ott jársz/jártok ne szégyellj beköszönni,de ne Matt Kirby-t keresd,hanem Zsoltit,így talán meg is találsz. Illető srác nem hosszú fekete hajú volt?
Holnap megyünk nagy bevásárlásra, leszel délután-estefelé?
Leszek hát.Ha 6 után jöttök,addigra már a szünetet is le szoktam tudni,így biztosan ott vagyok.
Biztos. hogy 18.00 után megyünk, de lehet lesz az még 19.30 is. És ha ott vagyunk, dörömböljünk a kenyérállványokon, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet?
Szólsz az eladónak vagy a cukrásznak,hogy kit keresel,vagy megcsörgetsz: 06-70-622-2528
És akkor megkapjuk a legfrissebb, legnagyobb kenyeret, amibe nem köpött bele senki, és nem sütöttek bele egy egeret?
Még szép,hogy megkapjátok. Lépek dolgozni,holnap gyertek.