Na akkor most mi a végleges hely és időpont? Vagy ma nem lesz minitali?
sziasztok, egyszer nem lehetne szombaton délutántol, mondjuk 4 óra környékén elkezdeni? És mindig csak Budára tervezitek?
SZIA! ez most csak jött azt a következöt majd másik napra tesszük és nem csak budán... lehet pesteni is!
oké mert nekünk macerás átmászni teljesen Pesten, meg azért írtama szombatot mert akkor szerintem többen ráérnek, mert akkor nincs meló ( persze vannak kivételek bizti), nekünk nincs és a pöttömökkel is könnyebb akkor menni, jó talizást nektek mára
Most szólt CityStar, hogy kb. 7re ér oda a tali helyszinére!
Hát ha már pestig eljöttök, nem olyan sokat számít az a pár kilóméter.
Szóval valami éjszakai lokált kell keresnünk... Asszonyok maradnak!
jöjjenek csak, majd szórakoztatnak minket...
Na, akit érdekel jövő héten szombaton egy egésznapos velencei-tavi csobbanásra készülök, ha az időjárás engedi. Bevágok vagy 8-10 szalámis szendót meg 1-2 üccsit a hűtőtatyóba, azt elleszek, mint befőtt.
Már látom szomorú sorsomat! Mehetek koldulni a sarokra... De ha jó idő lesz, ott a helyem!
Én se vagyok bő lére eresztve, de egyszer élünk, és itt a nyár. Na meg asszony se lesz otthon a hétvégén, Én se akarok otthon ülni.Arra ott lesz az egész tél...
este nem jöttök?
Na srácok mit szólnátok ahoz, hogy csinálnák egy proba mini talit péntek meló utánra azaz olyan 18:00-18:15-től a BlackBallban ami a Fehérvári úton van! XI. kerület, Fehérvári út 85Lehetne beszélgetni csócsózni-biliárdozni-pool stb... nem messze van a meki is ha valaki megéhezne! Lehetne egy listát inditani!1. Viola, Robi2. Erika, Tibcsi3, Tonyo (+Évi ha ráér)4. WestBam (C30 1.6D fapad:() + előfordulhat, hogy 1 csaj
Lehet ezt mégis kihagyom mert 1: qrvamesszevan de cégessel még ez a legkevesebb2: 0 ft-os a pénztárcám jövőhét közepéig csak kajára költök... Bocsesz szoval engem le is húzhattok.
Szia Ha szeretnél beszélgető és pancsoló társakat mi elméletileg ráérünk.Vagyis lemennénk.
Köszi az érintetteknek a tegnap esti minitali! Nagyon jól éreztük magunkat! Kár, hogy a mekis sorbanállás nem lett megörökítve!
Faxér nem lakok közelebb ahoz kuvva fővároshoz... Én is mennék...
Faxér nem lakok közelebb ahoz a kuvva fővároshoz... Én is mennék...
JaJa,szintén!
Velencéhez közel(ebb) lax Pl jövő szombat?
jovo szombaton Velencén?
igen Te is jössz?
igen ha minden jól megy akkor mi már szerdán megyünk. pancsizni
Akkor a szombati pancsitokba beleronditanánk páran, ha nem gáz
Akkor jövő szombat, velencei-tó:1. Daki2. Tibcsi3. Bandit4. Kn-Tibi
jajaj jó volt majd csinálhatunk ilyeneket még ha van kedvetek... és néz nézhetünk esetleg hozzátok közelebbit is!
mondjuk újváros? abba énis bennelennék!
Ebben a nyamvadt városba kicsit nehéz normális helyet találni sajna... Gyakorlatilag semmi nincs, de ha tudsz valamit, ne tartsd magadban!
hát meki ott is van, biliárdos-csocsós-dartsos hely is akad sztem..
Hát igen!Jó is lett volna ha ti is ott vagytok!!!!!
Mikor lesz a következő?
Nem tudom!!!!
Ma este?
Nem hiszem mert 8-ig dolgozom!!!!!
9kor még lehet... Holnap?