Szerelés és Tuning > Szerelés és Tuning

Festés, Fényezés, Karosszériamunkák...

(1/278) > >>

III. Ricardo:
Itt lehet majd megbeszélni a festési dolgokat, és lehet tanácsot adni, ha valakinek valamilyen festési ügyben segítség kell!!!

III. Ricardo:
Ma kocsimosás közben sikerült megkarcolni a fényezést, és egy pontocska ékeskedik a karosszérián, ami nem mutat jól! A baj ott kezdődik, hogy a szín alatti 2 réteg is látszódik, viszont nagyon zavaró a dolog, de egy egyszerű festékfújás nem biztos, hogy megoldás lenne!!!

Van valakinek ötlete az effajta "foltok" eltüntetésére?

Kolin:

--- Idézetet írta: III. Ricardo - 2008 Május, 29, 15:35:58 ---Ma kocsimosás közben sikerült megkarcolni a fényezést, és egy pontocska ékeskedik a karosszérián, ami nem mutat jól! A baj ott kezdődik, hogy a szín alatti 2 réteg is látszódik, viszont nagyon zavaró a dolog, de egy egyszerű festékfújás nem biztos, hogy megoldás lenne!!!

Van valakinek ötlete az effajta "foltok" eltüntetésére?

--- ---
Elvileg ezt úgy kellene javítani, hogy egy szintre hozod (pl: gittel) majd fújás és összepolírozás!

III. Ricardo:

--- Idézetet írta: Kolin - 2008 Május, 29, 15:41:09 ---Elvileg ezt úgy kellene javítani, hogy egy szintre hozod (pl: gittel) majd fújás és összepolírozás!

--- ---

Igen, de a baj ott kezdődik, hogy 1 gramm gitt is elég lenne, azért meg nem érdemes venni egy csomaggal...

Viszont a bal hátsó ajtón már nagyobb a nyomódás...

Rozsahegyir:

--- Idézetet írta: III. Ricardo - 2008 Május, 29, 15:42:53 ---Igen, de a baj ott kezdődik, hogy 1 gramm gitt is elég lenne, azért meg nem érdemes venni egy csomaggal...

Viszont a bal hátsó ajtón már nagyobb a nyomódás...

--- ---

Kevertes ki festéket a legkisebb menyiségben és a festék boltban javitó tampont is lehet kapni (olyasmi mint egy fülpucoló) ezzel fel hordasz annyi réteget, hogy szintbe legyen aztán polir! a nagyok is így csinálják ha kavics felverődést kell javitani!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal