Szerző Téma: SzabĂĄlyzat  (Megtekintve 19794 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Peugeot 306 Klub

  • Vendég
SzabĂĄlyzat
« Dátum: 2008 Május, 20, 16:27:41 »
Az oldalak hasznĂĄlata:

Kérjük, hogy a Peugeot 306 Klub weboldal használata előtt olvassa el az alábbi használati feltételeket. Az internetes oldalak használatával ezeket a feltételeket magára nézve kötelezőnek fogadja el. A Peugeot 306 Klub az alábbi internetes oldalakon található anyagok kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását, valamint az anyagok letöltését engedélyez a felhasználó számára, azzal a feltétellel, hogy ő az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A jelen oldalakon található anyagokat, sem azok bármely részét a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jelen Feltételek értelmében ezen anyagok, illetve azok részeinek más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos.
 
 A szoftverek hasznĂĄlata

Amennyiben ön a jelen oldalakról szoftvert tölt le, felhívjuk figyelmét, hogy annak használata kizárólag a szoftverhez mellékelt Szoftver Engedélyezési Megállapodás engedélyezési feltételeivel összhangban lehetséges. A Szoftver Engedélyezési Megállapodás tartalmának elolvasása és annak elfogadása előtt a szoftver letöltése vagy telepítése egyaránt tilos.

 SzemĂŠlyes adatok

Amennyiben olyan információt közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel az személye azonosítható, úgy ezeket az információkat csak a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeljük.

Adatait kizĂĄrĂłlag talĂĄlkozĂłk szervezĂŠsĂŠhez szeretnĂŠnk felhasznĂĄlni. Adatai megadĂĄsĂĄval hozzĂĄjĂĄrul ahhoz, hogy a Peugeot 306 Klub talĂĄlkozĂłk szervezĂŠsekor felhasznĂĄlja azokat. Ezt a hozzĂĄjĂĄrulĂĄst bĂĄrmikor visszavonhatja, ĂŠs kĂŠrheti szemĂŠlyes adatai kezelĂŠsĂŠnek megszĂźntetĂŠsĂŠt, ill. azok tĂśrlĂŠsĂŠt e-mailben (web@306klub.hu)

 MĂĄs Internetes oldalakhoz valĂł kapcsolĂłdĂĄs

A jelen oldalakról más Internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag az ön kényelmét szolgálja. Amikor ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszi, a jelen oldalakat el fogja hagyni. A website-ot működtető Peugeot 306 Klub ezen további kapcsolódó Internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállalnak. A fentiekből következően a Peugeot 306 Klub az ilyen oldalakat, illetve a rajtuk fellelhető információt, szoftvert, terméket vagy más anyagot nem hagyta jóvá, azokért, vagy a felhasználásuk következményeiért nem vállal garanciát. A jelen oldalakhoz kapcsolódó valamennyi más internetes oldalra való belépés az ön kizárólagos felelősségére történik.

 A felelőssĂŠg korlĂĄtozĂĄsa

A website-ot működtető Peugeot 306 Klub és a jelen oldalakon említett harmadik személyek kifejezetten kizárják az oldalak, az ezekhez kapcsolódó egyéb internetes oldalak, illetve az ezeken található anyagok és információk használatából, vagy a használat következményeiből származó bármely kárért való, akár szerzödéses kötelmen alapuló, akár szerződésen kívüli károkozásból eredő, vagy más jogszabályra, elvre hivatkozó felelősséget, korlátozás nélkül, ide értve a profitveszteségből származó, adatok elvesztéséből vagy az üzletmenet megszakításából származó károkat. Ez a rendelkezés akkor is érvényes, ha a website-okat működtető cégeket a bekövetkezett kár felmerültének lehetőségére előzetesen figyelmeztették.

 Vegyes rendelkezĂŠsek

A website-ot működtető Peugeot 306 Klub jogosultak a fenti Feltételek tartalmát naprakész állapotba hozni, azt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítani. Tanácsoljuk, hogy a jelen oldalakat időről időre ismét tanulmányozza át, hogy a mindig időszerű információk birtokában legyen.


A Peugeot 306 Klub fĂłrum szolgĂĄltatĂĄsĂĄt az itt olvashatĂł feltĂŠtelek elfogadĂĄsa esetĂŠn vehetik igĂŠnybe. Jelen feltĂŠtelek vĂĄltoztatĂĄsĂĄnak jogĂĄt fenntartjuk, az aktuĂĄlis verziĂł ezen a lapon olvashatĂł.
1. A szolgĂĄltatĂĄs dĂ­ja
    A fĂłrum hasznĂĄlata ingyenes valamennyi felhasznĂĄlĂłnk rĂŠszĂŠre.
2. A felhasználók által közzétett tartalom minősége, felelősség
    FelhasznĂĄlĂłi tartalomnak tekintjĂźk mindazokat az informĂĄciĂłkat, amelyek a TartalomszolgĂĄltatĂł ĂĄltal biztosĂ­tott technolĂłgia segĂ­tsĂŠgĂŠvel, a TartalomszolgĂĄltatĂł felĂźletein, a felhasznĂĄlĂłk bĂĄrmelyike vagy egy csoportja ĂĄltal elkĂŠszĂ­tve kerĂźlnek megjelenĂ­tĂŠsre - tekintet nĂŠlkĂźl arra, hogy e tartalmak utĂłlagos korrekciĂłjĂĄnak (moderĂĄlĂĄsĂĄnak) jogĂĄt a TartalomszolgĂĄltatĂł fenntartja-e.
    A fĂłrumon a felhasznĂĄlĂłk ĂĄltal kĂśzzĂŠtett adatokĂŠrt, szĂśvegekĂŠrt, a szerkesztősĂŠg teljes felelőssĂŠget nem vĂĄllal. A fĂłrumban kĂśzĂślt informĂĄciĂłk hitelessĂŠgĂŠt, minősĂŠgĂŠt nem vizsgĂĄljuk, Ă­gy az ebből szĂĄrmazĂł esetleges kĂĄrokĂŠrt semmilyen ĂŠrtelemben nem vĂĄllalunk felelőssĂŠget.
3. A fĂłrumra vonatkozĂł tartalmi korlĂĄtozĂĄsok
    Nem helyezhetők el olyan hozzĂĄszĂłlĂĄsok, amelyek sĂŠrtik a Magyar KĂśztĂĄrsasĂĄg hatĂĄlyos tĂśrvĂŠnyeit.
    Nem helyezhetők el reklĂĄmok, amelyek nem rendelkeznek a szerkesztősĂŠg előzetes Ă­rĂĄsos engedĂŠlyĂŠvel.
    Nem helyezhetők el politikai tartalmĂş hozzĂĄszĂłlĂĄsok, hĂ­rdetĂŠsek!
    A moderĂĄtorok jogosultak a fenti pontokat megsĂŠrtő hozzĂĄszĂłlĂĄsok, illetve a moderĂĄlĂĄsi alapelveket sĂŠrtő hozzĂĄszĂłlĂĄsok eltĂĄvolĂ­tĂĄsĂĄra.
4. Technikai korlĂĄtozĂĄsok
    Tilos a fĂłrumfelhasznĂĄlĂłk adatainak technikai vagy egyĂŠb mĂłdszerekkel valĂł illegĂĄlis gyĹąjtĂŠse ĂŠs tĂĄrolĂĄsa, mely korlĂĄtozĂĄs vonatkozik a lĂĄtogatĂłk IP-cĂ­meinek ĂśsszegyĹąjtĂŠsĂŠre is.
5. Szerzői jogok
    A hozzĂĄszĂłlĂĄs elkĂźldĂŠse utĂĄn a szerző a hozzĂĄszĂłlĂĄsban kĂśzzĂŠtett informĂĄciĂłk utĂĄn szerzői joghoz kĂśthető vagyoni kĂśvetelĂŠssel nem ĂŠlhet az Ăźzemeltető irĂĄnyĂĄba.
    A hozzĂĄszĂłlĂĄsok egyĂŠb mĂŠdiumban tĂśrtĂŠnő felhasznĂĄlĂĄsa a hozzĂĄszĂłlĂĄs kĂśzzĂŠtĂŠtelĂŠtől szĂĄmĂ­tva csak az Ăźzemeltető ĂĄltal adott engedĂŠly ellenĂŠben tĂśrtĂŠnhet, mely termĂŠszetesen nem zĂĄrja ki a felhasznĂĄlĂł sajĂĄt hozzĂĄszĂłlĂĄsĂĄnak ĂĄltala tĂśrtĂŠnő tovĂĄbbi szabad felhasznĂĄlĂĄsĂĄt.
    A fĂłrumban kĂśzzĂŠtett bĂĄrmilyen informĂĄciĂłra az ĂşjrakĂśzlĂŠs jogĂĄt fenntartjuk.
6. RendelkezĂŠsre ĂĄllĂĄs
    A Peugeot 306 Klub jogĂĄban ĂĄll a fĂłrumszolgĂĄltatĂĄst technikai vagy egyĂŠb okbĂłl korlĂĄtozni, vagy felfĂźggeszteni.

MODERÁLÁSI ALAPELVEK

A Peugeot 306 Klub összes fóruma moderált. A moderátorok tevékenységüket a szerkesztőség felkérésére, társadalmi munkában végzik. Alapvető feladatuk, hogy lehetőleg biztosítsák a normális beszélgetést. A moderálás ebből adódóan szubjektív: egyetlen kontrollja, hogy a különböző beállítottságú moderátorok látják, figyelik és alkalmanként felülbírálják egymás tevékenységét.
A moderátorok a fórumokban megjelenő üzeneteket szerkeszthetik, illetve törölhetik teljes egészében. A moderátorok száma korlátozott, így előfordulhat, hogy van olyan hozzászólás, melyet egyik moderátor sem lát. Ezért kérjük, ha olyan bejegyzést találnak, amely megítélésük szerint akadályozza a kulturált társalgást, jelezzék azt!

Mi az, amit a moderĂĄtorok ĂĄltalĂĄban tĂśrĂślnek?
1. TĂŠmarombolĂĄs
    Technikai rombolĂĄs: KisregĂŠnyek bemĂĄsolĂĄsa, a tĂŠmĂĄk letĂśltĂŠsĂŠt akadĂĄlyozĂł vagy lĂŠnyegesen lassĂ­tĂł elemek elhelyezĂŠse. Minden olyan beavatkozĂĄs, ami megvĂĄltoztatja a tĂŠma mĂŠretĂŠt, megjelenĂŠsĂŠt, illetve akadĂĄlyozza annak rendeltetĂŠsszerĹą hasznĂĄlatĂĄt. SzĂśveg nĂŠlkĂźli hozzĂĄszĂłlĂĄsok stb.
    Tartalmi rombolĂĄs: a kulturĂĄlt, folyamatos tĂĄrsalgĂĄst feltĹąnően ĂŠs szĂĄndĂŠkosan akadĂĄlyozĂł ĂŠs zavarĂł, agresszĂ­v vagy "off topic" hozzĂĄ- ĂŠs beszĂłlĂĄsok.
    Flood: ha nem szĂĄndĂŠkos, (pl. vĂŠletlen az ismĂŠtlĂŠs), egy bejegyzĂŠs meghagyĂĄsa mellett a tĂśbbi pĂŠldĂĄny tĂśrlĂŠsre kerĂźl. SzĂĄndĂŠkos flood, ha valaki egy beĂ­rĂĄst hĂĄromnĂĄl tĂśbb tĂŠmĂĄban helyez el.
    TĂśrĂślt hozzĂĄszĂłlĂĄs rĂŠszleges, vagy teljes visszamĂĄsolĂĄsa.
2. Alpári, illetve agresszív, fenyegető hangnem
    KĂśzszereplők vagy a beszĂŠlgetőpartnerek szemĂŠlyĂŠt indokolatlanul sĂŠrtő, bĂĄntĂł, gyalĂĄzkodĂł, szemĂŠlyeskedő megnyilvĂĄnulĂĄsok minden esetben.
    A szerkesztĂŠssel, a moderĂĄlĂĄssal, a szerkesztőkkel vagy a moderĂĄtorokkal foglalkozĂł bejegyzĂŠsek, ezeket az ĂŠszrevĂŠteleket kĂŠrjĂźk az web@306klub.hu e-mail cĂ­men jelezni.
    BĂĄrki valĂłs, szemĂŠlyes adatĂĄnak (pl. nĂŠv, munkahely, lakhely, beosztĂĄs) engedĂŠly nĂŠlkĂźli kĂśzzĂŠtĂŠtele, feltĂŠve, hogy az ĂŠrintett azokat nem maga hozta nyilvĂĄnossĂĄgra.
    A jĂł Ă­zlĂŠst sĂŠrtő szĂśvegek, nemzetek nemzeti jelkĂŠpeinek szidalmazĂĄsa, gyalĂĄzĂĄsa, kegyeletsĂŠrtĂŠs, gyĹąlĂśletkeltĂŠs, valamint az ilyen tĂŠmĂĄjĂş weboldalakra mutatĂł linkek.
3. Nick hamisĂ­tĂĄs
    Abban az esetben, ha valaki szemĂŠlyek, jelenkori kĂśzĂŠleti szereplők nevĂŠt vagy egyĂŠb, jogokkal vĂŠdett neveket, elnevezĂŠseket illetĂŠktelenĂźl illetve megtĂŠvesztĂŠsre alkalmas mĂłdon hasznĂĄl, a beĂ­rĂĄsokat tĂśrĂśljĂźk.
4. ÁthelyezÊsek
    A moderĂĄtorok azokat a hozzĂĄszĂłlĂĄsokat, amelyek vĂŠlemĂŠnyĂźk szerint nem a tartalmĂĄnak megfelelő fĂłrumba kerĂźltek, ĂĄthelyezhetik oda.
 
A Peugeot 306 Klub fĂłrumaihoz kapcsolĂłdĂł szabĂĄlyok kialakĂ­tĂĄsakor a Magyar TartalomszolgĂĄltatĂłk EgyesĂźletĂŠnek a tartalomszolgĂĄltatĂĄsra vonatkozĂł mĹąkĂśdĂŠsi, etikai ĂŠs eljĂĄrĂĄsi szabĂĄlyzatĂĄt vettĂźk alapul.

 


Google PageRank