Peugeot 306 Klub - Az Első Magyar Peugeot 306 Klub

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Szerző Téma: Szabályzat  (Megtekintve 19695 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Peugeot 306 Klub

  • Vendég
Szabályzat
« Dátum: 2008 Május, 20, 16:27:41 »

Az oldalak használata:

Kérjük, hogy a Peugeot 306 Klub weboldal használata előtt olvassa el az alábbi használati feltételeket. Az internetes oldalak használatával ezeket a feltételeket magára nézve kötelezőnek fogadja el. A Peugeot 306 Klub az alábbi internetes oldalakon található anyagok kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását, valamint az anyagok letöltését engedélyez a felhasználó számára, azzal a feltétellel, hogy ő az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A jelen oldalakon található anyagokat, sem azok bármely részét a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jelen Feltételek értelmében ezen anyagok, illetve azok részeinek más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos.
 
 A szoftverek használata

Amennyiben ön a jelen oldalakról szoftvert tölt le, felhívjuk figyelmét, hogy annak használata kizárólag a szoftverhez mellékelt Szoftver Engedélyezési Megállapodás engedélyezési feltételeivel összhangban lehetséges. A Szoftver Engedélyezési Megállapodás tartalmának elolvasása és annak elfogadása előtt a szoftver letöltése vagy telepítése egyaránt tilos.

 Személyes adatok

Amennyiben olyan információt közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel az személye azonosítható, úgy ezeket az információkat csak a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeljük.

Adatait kizárólag találkozók szervezéséhez szeretnénk felhasználni. Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Peugeot 306 Klub találkozók szervezésekor felhasználja azokat. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja, és kérheti személyes adatai kezelésének megszüntetését, ill. azok törlését e-mailben (web@306klub.hu)

 Más Internetes oldalakhoz való kapcsolódás

A jelen oldalakról más Internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag az ön kényelmét szolgálja. Amikor ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszi, a jelen oldalakat el fogja hagyni. A website-ot működtető Peugeot 306 Klub ezen további kapcsolódó Internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállalnak. A fentiekből következően a Peugeot 306 Klub az ilyen oldalakat, illetve a rajtuk fellelhető információt, szoftvert, terméket vagy más anyagot nem hagyta jóvá, azokért, vagy a felhasználásuk következményeiért nem vállal garanciát. A jelen oldalakhoz kapcsolódó valamennyi más internetes oldalra való belépés az ön kizárólagos felelősségére történik.

 A felelősség korlátozása

A website-ot működtető Peugeot 306 Klub és a jelen oldalakon említett harmadik személyek kifejezetten kizárják az oldalak, az ezekhez kapcsolódó egyéb internetes oldalak, illetve az ezeken található anyagok és információk használatából, vagy a használat következményeiből származó bármely kárért való, akár szerzödéses kötelmen alapuló, akár szerződésen kívüli károkozásból eredő, vagy más jogszabályra, elvre hivatkozó felelősséget, korlátozás nélkül, ide értve a profitveszteségből származó, adatok elvesztéséből vagy az üzletmenet megszakításából származó károkat. Ez a rendelkezés akkor is érvényes, ha a website-okat működtető cégeket a bekövetkezett kár felmerültének lehetőségére előzetesen figyelmeztették.

 Vegyes rendelkezések

A website-ot működtető Peugeot 306 Klub jogosultak a fenti Feltételek tartalmát naprakész állapotba hozni, azt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítani. Tanácsoljuk, hogy a jelen oldalakat időről időre ismét tanulmányozza át, hogy a mindig időszerű információk birtokában legyen.


A Peugeot 306 Klub fórum szolgáltatását az itt olvasható feltételek elfogadása esetén vehetik igénybe. Jelen feltételek változtatásának jogát fenntartjuk, az aktuális verzió ezen a lapon olvasható.
1. A szolgáltatás díja
    A fórum használata ingyenes valamennyi felhasználónk részére.
2. A felhasználók által közzétett tartalom minősége, felelősség
    Felhasználói tartalomnak tekintjük mindazokat az információkat, amelyek a Tartalomszolgáltató által biztosított technológia segítségével, a Tartalomszolgáltató felületein, a felhasználók bármelyike vagy egy csoportja által elkészítve kerülnek megjelenítésre - tekintet nélkül arra, hogy e tartalmak utólagos korrekciójának (moderálásának) jogát a Tartalomszolgáltató fenntartja-e.
    A fórumon a felhasználók által közzétett adatokért, szövegekért, a szerkesztőség teljes felelősséget nem vállal. A fórumban közölt információk hitelességét, minőségét nem vizsgáljuk, így az ebből származó esetleges károkért semmilyen értelemben nem vállalunk felelősséget.
3. A fórumra vonatkozó tartalmi korlátozások
    Nem helyezhetők el olyan hozzászólások, amelyek sértik a Magyar Köztársaság hatályos törvényeit.
    Nem helyezhetők el reklámok, amelyek nem rendelkeznek a szerkesztőség előzetes írásos engedélyével.
    Nem helyezhetők el politikai tartalmú hozzászólások, hírdetések!
    A moderátorok jogosultak a fenti pontokat megsértő hozzászólások, illetve a moderálási alapelveket sértő hozzászólások eltávolítására.
4. Technikai korlátozások
    Tilos a fórumfelhasználók adatainak technikai vagy egyéb módszerekkel való illegális gyűjtése és tárolása, mely korlátozás vonatkozik a látogatók IP-címeinek összegyűjtésére is.
5. Szerzői jogok
    A hozzászólás elküldése után a szerző a hozzászólásban közzétett információk után szerzői joghoz köthető vagyoni követeléssel nem élhet az üzemeltető irányába.
    A hozzászólások egyéb médiumban történő felhasználása a hozzászólás közzétételétől számítva csak az üzemeltető által adott engedély ellenében történhet, mely természetesen nem zárja ki a felhasználó saját hozzászólásának általa történő további szabad felhasználását.
    A fórumban közzétett bármilyen információra az újraközlés jogát fenntartjuk.
6. Rendelkezésre állás
    A Peugeot 306 Klub jogában áll a fórumszolgáltatást technikai vagy egyéb okból korlátozni, vagy felfüggeszteni.

MODERÁLÁSI ALAPELVEK

A Peugeot 306 Klub összes fóruma moderált. A moderátorok tevékenységüket a szerkesztőség felkérésére, társadalmi munkában végzik. Alapvető feladatuk, hogy lehetőleg biztosítsák a normális beszélgetést. A moderálás ebből adódóan szubjektív: egyetlen kontrollja, hogy a különböző beállítottságú moderátorok látják, figyelik és alkalmanként felülbírálják egymás tevékenységét.
A moderátorok a fórumokban megjelenő üzeneteket szerkeszthetik, illetve törölhetik teljes egészében. A moderátorok száma korlátozott, így előfordulhat, hogy van olyan hozzászólás, melyet egyik moderátor sem lát. Ezért kérjük, ha olyan bejegyzést találnak, amely megítélésük szerint akadályozza a kulturált társalgást, jelezzék azt!

Mi az, amit a moderátorok általában törölnek?
1. Témarombolás
    Technikai rombolás: Kisregények bemásolása, a témák letöltését akadályozó vagy lényegesen lassító elemek elhelyezése. Minden olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a téma méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát. Szöveg nélküli hozzászólások stb.
    Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy "off topic" hozzá- és beszólások.
    Flood: ha nem szándékos, (pl. véletlen az ismétlés), egy bejegyzés meghagyása mellett a többi példány törlésre kerül. Szándékos flood, ha valaki egy beírást háromnál több témában helyez el.
    Törölt hozzászólás részleges, vagy teljes visszamásolása.
2. Alpári, illetve agresszív, fenyegető hangnem
    Közszereplők vagy a beszélgetőpartnerek személyét indokolatlanul sértő, bántó, gyalázkodó, személyeskedő megnyilvánulások minden esetben.
    A szerkesztéssel, a moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó bejegyzések, ezeket az észrevételeket kérjük az web@306klub.hu e-mail címen jelezni.
    Bárki valós, személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele, feltéve, hogy az érintett azokat nem maga hozta nyilvánosságra.
    A jó ízlést sértő szövegek, nemzetek nemzeti jelképeinek szidalmazása, gyalázása, kegyeletsértés, gyűlöletkeltés, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkek.
3. Nick hamisítás
    Abban az esetben, ha valaki személyek, jelenkori közéleti szereplők nevét vagy egyéb, jogokkal védett neveket, elnevezéseket illetéktelenül illetve megtévesztésre alkalmas módon használ, a beírásokat töröljük.
4. Áthelyezések
    A moderátorok azokat a hozzászólásokat, amelyek véleményük szerint nem a tartalmának megfelelő fórumba kerültek, áthelyezhetik oda.
 
A Peugeot 306 Klub fórumaihoz kapcsolódó szabályok kialakításakor a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzatát vettük alapul.
Naplózva
 


Az oldal 0.264 másodperc alatt készült el 25 lekéréssel.