Összes szavazó: 90
[..]Vezérműszíjjat 1,5 hónapja cseréltem és 15 ruppó volt + beszerelés.
[..]Köszönöm a válaszodat. Ezek a cserék amiket említettél mibe kerülnek, nagyvonalakban? Mégis mire számítsak?
erről tud valaki valamit??
[..]Az ülést meg a motort felújítva elfogadnám, de amúgy nem kéne!
[..]Sztem az ülés türhető, itt igazából a moci kérdéses, hogy mennyire hajtották ki a lelkét..
[..]Hát azért mondom! Az ülése nagyon szép és jól tart. A motorja meg felújítva kéne csak!
[..]jó, mostmár leesett, csak nagyon kétértelmű volt az a mondat... (:
[..]Ujrafestve 155e.km? :^o Az enyémbe is 230e. van/az órában/, pedig nekem nincs pénzem, csak ugy furikázni... A rendszámrol itélve 2002-ben behozott auto. Kétlem, hogy odakint ilyen keveset mentek vele....
[..]van benne valami... az a baj ezekkel a 2.0-as mocival szerelt autókban, hogy javarészt szét vannak hajtva, mert tele van pacival meg haladni is lehet vele.. a külföldiek meg nem spórolnak a km-el... szval ilyet venni=motorfelújítás, meg kitudja mi még, és már egyáltalán nem is biztos, hogy megéri...
van benne valami... az a baj ezekkel a 2.0-as mocival szerelt autókban, hogy javarészt szét vannak hajtva, mert tele van pacival meg haladni is lehet vele.. a külföldiek meg nem spórolnak a km-el... szval ilyet venni=motorfelújítás, meg kitudja mi még, és már egyáltalán nem is biztos, hogy megéri...
[..]Igazad van.Szívesebben vennék kint autót mint itthon. Nekem a km órám van megbuherálva,az első két számjegy nem forog. Megvan még az eredeti szervízkönyve és Németországben legutoljára 100e Km körül vitték szervízbe és most is ott köröl van. Szóval biztos megvan benne a 200e Km,de a motor kíváló,nem hajtották ki a belét.Mo.-on sok paraszt ember azt hiszi ,hogy jobban el tud adni egy autót ha kevesebb km van benne.
Kecsó! Ez milyen gép? Nem ismered?http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=985402&command=ugras&screenwidth=1024
[..]Azthiszem láttam már, de nem ismerem a gazdáját! Miért kérdezed?
[..]Elég olcsó... bár rendszámból ítélve céges, akkor meg min 200ezer km van benne...
[..]Van rá esély, bár itt Szegeden nem nagyon mennek a céges Pugok! Inkább Renyó + Opel a céges paletta. Mondjuk attól nem kizárt, hogy valami kis cégé lehet! Ja és van 1 fehét kombi kék rendszámmal, a román konzulátuson vagy nagykövetségen vagy hol
[..]Ezen mondjuk gondolkodnék... csak az abs hiányzik, meg az utaslufi... bár lehet, hogy van benne...
[..]Gyere le! Én szívesen látlak!
[..]lemegyünk, lefikázzuk, alkuszunk min egy százast, aztán már hozom is...
[..]Ok! Odaállítunk a mienkkel, és mondjuk, hogy nézze meg ehhez képest, meg ahhoz képest. Az enyémnél úgysincs szebb, a tiednél meg úgysincs laposabb, gyorsabb:D
[..]Most találtam Angliában egy 97-est, 1.6 piros kombi, cirka 1000 font... (380000.- forint)
[..]Akkor inkább oda menjünk?
[..]oda is...
Ez sem rossz...http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300068607149&fromMakeTrack=true#ebayphotohosting
[..]Ez tádé! De valami hülyéé lehetett, mert jobboldalra tetette a kormányt!
[..]Ja, nem normális!
Szóval van itten egy új, nagy használtautó-kereskedő cég, a neve: 3*az abc első betűje aztán a személygépkocsi egyszerűbb megnevezése...Nézem a honlapjukat és ajánlgatják, hogy felbecsülik az autóm értékét... Nosza, csak úgy kíváncsiságból...! Kitöltöm az adatokat, elküldöm, néhány nap múlva hívnak, minden adatot még egyszer egyeztetnek aztán még húsz perc múlva mondanak egy olyan árat, hogy majd leestem a székről: az autóm reális piaci ára megfejelve még 400-500 ezerrel... ... amit nem tudok mire vélni... :?: :?: :roll: Viszont azonnal tudni akarták, hogy mikor tudom az autót bevinni (ma is hívtak), mélt, meg sms-t is küldtek, szóval igen agresszívek...Szóval nem értem... Lehet, hogy most mindenki 8 éves sötétkék kombi 306-ost akar venni?? :? :? :?
[..]Szerintem a "reális piaci ár" náluk teljesen mást jelent,mint nálunk...
[..]Van ismerősöm aki kereskedőnél melózott.Azt mondta ha 1milliós autónál 3kilót nem szakítanak akkor egy fillért sem.Na itt a lényeg beszívja 6kilóért a többit meg tudjátok
[..]igen, erről van szó, mind ezt csinálják! adnak egy árajánlatot, aztán vagy elfogadod, vagy nem.. ha igen, utána tovább árulják normál áron, ami 2-300 ezerrel több.. de itt most arról irt m-tom, hogy pont forditva, többet ajánlottak érte!!!
[..]Bocsi nem jól értelmeztem.Éjszaka meló és (nem pihentem ki magam).Így viszont kicsit hihetetlen.Ki az a hülye akinek ennyiért el tudják adni?Vagy kiviszik szlovákba és ott?
[..]hát hihetetlen is! de szerinted szlovákban többet adnak az autóért?? nem tudom, csak kérdem...
[..]Nem tudom,csak néztem az autó motor hátulján hirdették magukat,hogy ott is van kirendeltségük.Ködlápa árát jövő7en utalom,remélem sikerül keretet is szerezned.
[..]énmeg remélem hogy hoznak... :?
[..]hááát.. ez igen furcsa! ilyen kereskedések pont hogy inkább a fele árat szokták mondani! nem lehet, hogy valami félreértés volt? elég hihetetlenül hangzik! enyémre mondanának 1,5 millát már vinném is! (legfeljebb vennék másikat, és még marad is!)másnem meg kell konkrétan kérdezni, hogy miért ennyit adnának érte, mikor nem is ér annyit!
Ha valaki most szertne venni 306-ot akkor annak most itt van 1 jó vétel!Megnéztem személyesen is és szerintem rendbe van nagyon! http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1082361&command=ugras&screenwidth=1024
nem rossz kis TD AAA autóban rendre megasabb árat mondanak aztán meg a helyszínen ki*szott sokat váratnak és végül beközlik a piaci ár felét és ha nem tecc akkor elkezdenek győzködni, hogy vegyél náluk autót mert nagyon jól jársz :D én is voltam kint nálunk a kereskedés viszont nagyon szép le a kalappal KÉRDÉSúgy néz ki a héten elviszik a dieselt lehet a talira nem 306-al megyek szeretnék egy fiatal 1.4-es 306-ot venni valaki meg tudja mondani, hogy kb mennyit eszik egy ilyen konstrukció ?!
Miért adod el?Felnikkel együtt veszik meg?
talán, mert hülye vagyok.. szeretnék fiatalítani, meg egy kicsit több extrát klímát is.. gondolkodom a cabrió kintről behozásán is.. majd meglássuk.. ha találok valami csinos MO-i 1.4-es akkor megelégszem azzal is
Te nem peugeot szervízben dolgozol?
Nekem a kombi 7,2 város 6,5 ország út.