Összes szavazó: 90
De igenhm az baráti.. diesellel sem versenyeztem.. ezek klímázós vagy sima értékek ?
skacok, ismerős keres feleségének autót és az alábbit is nézte, általánosságokat már mondtam neki a típusról.légyszi' véleményezzétek! (szerintem picit drága és kár hogy nincs benne klíma..)http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=964482&command=ugras&screenwidth=1024
Csak a ködlámpát nem látom hol van!Amúgy jó lehet,hogy valami mozgáskorlátozott hölgy volt a gazdája az aut váltó miatt gondolom.A kilóméter kevés,de ha magyarországon vásárolt még az is hihető,hogy csak ennyit futott.
Na elérkezett a nagy nap megvettem életem első autóját a kis pugot Nem ment könnyen de végül is magamévá tettem egyet ahogy azt ígértem. Már alig bírok magammal mennék már érte csak a rohadt bürokrácia gátol az élvezetek halmozásában
Szevasztok,Na meghirdettem az autómat, amint eladtam sürgösen akarok egy kombi 306-ost venni. Pár kérdesem lenne:1. 800-900.000 ft-ért lehet kapni egy szép állapotú pugot?2. Mennyi az éves biztosítása kb. (1,4 es vagy 1,6 -os mocival)3. Átíratás költsége kb?4. Mennyi idő az átíratás?Egyelőre ennyi. Majd még kérdezek Köszzz...
Hali!1. a www.hasznaltauto.hu igen nagy a választék.2. ez sokmindentől függ.Érdemes több biztositónál érdeklődni3. nem emlékszem pontosan ~40e Ft4.kell hozzá eredetiség vizsgálat és ha ez megvan akkor az adott okmányirodától függ.
Köszi a válaszokat.A hasznaltauto,hu-t én is ismerem és minden nap átböngészem. A kérdést azért tettem fel, mivel tudjuk, hogy a valóságban a meghirdetett árból lehet alkudni, néha nem is keveset.Másik dolog. Az autót egyik ismerősöm nevére fogom iratni, aki vidéki lakcímre van bejelentve, huszonéves srác. Úgy tudom, hogy biztosítást többet kell fizetni az 1,6 l-es motor után mint az 1,4-es után, de nem tudom a kategóriákat, illetve azt hogy mennyivel többet kell.
a bizti sok mindentől füg....Pl: Bálint meg Én is 12800/negyed év fizetünk (Bálint 28éves asszem és 2.0 Én meg 57év(Apámnevén) 1.6)pár alkusz céget meg kellene nézni és a leg jobb ajánlat meg kötni (köbe máv és hasonlo biztiket meg nagyívben kerülni)!
Értem... akkor a biztosítást megúszom évi 50 ezerből.Más kérdés. Hogyan nyílvánul meg a terpesztés a hátső hídnál, amit tőletek hallottam először. Mit kell nézni, honnan? Látszik szemre is vagy be kell mászi a kocsi alá vagy mi a fene?
Ajánlom mindenki figyelmében a www.netrisk.hu oldalt aki nem ismerné, vagy aktuális a biztosításkötése vagy úgyérzi sokat fizet.ez egy online kalkulátor ami a személyes szempontok és a kocsi adatai alapján megmondja az országban jelenlevő biztosítóknál konkrétan mennyit kell fizetned.voltak már elég nagy rácsodálkozások a baráti körben elég gyakori a kétszeres díjfizetés noha fele annyit is lehetne máshol...a mávval meg szerintem semmi baj álltlalában ők a legolcsóbbak és ha a kötelező biztosítás funkciójába mélyen belegondolunk teljesen mindegy kinek fizetsz csak fizess minél kevesebbet és riménkodj ha valaki neked jön ne mávos biztosítása legyen
hát azért nem annyira egyszerű, hogy a legolcsóbbat kell választani.. én úgy tudom, hogy a máv, meg a hasonló biztositok úgy működnek, hogy ha évközben elfogy a lovettájuk, akkor emelik az összeget.. amúgy a link alapján 125ezer lenne a bizositásom egy évre az alianz-nál.. uhh, de durva! még jó hogy csak 20-at fizetek, ugyanennél..
A terpesztés látszik szemre is, a hátsó kerék sikja nem függőleges.A biztositáshoz, 1500cm3 -nél van a váltás valahogy így vannak (voltak?) a kategóriák 1150-1500, 1500-2000attól függetlenül, hogy benzines, vagy dízel.De a hasznaltauto-n, nemcsak autók és alkatrészek vannak, a hasznos fül alatt van átírás kötségei menü
Biztosítási összeget nem emelhetnek! Erre van az éves tagdíj. De miután az is csak 1-2 ezres,még 100%-os emelés után is olcsóbb marad,bár még soha nem hallottam konkrétumot,hogy emelték volna....
Az a baj velük, hogy MÁV Biztosító "Egyesület", ezért az egyesület közösen viseli a terheket (extrém esetben kérhet pótbefizetést a tagoktól), nem úgy, mint egy piaci alapon működő biztosító. De drarpad tudna többet mesélni róluk, mivel a károkozója itt volt...
A saját biztositóddal efektiv sosem kerülsz kapcsolatba,Te csak fizetsz neki.
Uraim!Etika is létezik a világon, nemdenem?Milyen dolog az, hogy évi max.2-3 ezer forint miatt olyan biztosítóhoz megyünk, amelyekről tudjuk, hogy eleve tisztességtelenek, senkinek nem akarnak korrektül, időben fizetni?Akkor meg dühöngünk, hogy ha a nekünk kárt okozó személy ilyen gazembereknél kötötte a biztosítását???Ismerek én olyan embert is, aki állandóan váltogatja a biztosítóját, és pár hónap után nem fizet. Mindig hónapok telnek el, mire a biztosítója megelégeli, és szerződést bont vele. Ekkor keres egy másik biztosítót.Gyakorlatilag az év bő felében nem is fizet semmit.Szerintetek ez is etikus?
Uraim!Etika is létezik a világon, nemdenem?Milyen dolog az, hogy évi max.2-3 ezer forint miatt olyan biztosítóhoz megyünk, amelyekről tudjuk, hogy eleve tisztességtelenek, senkinek nem akarnak korrektül, időben fizetni?Akkor meg dühöngünk, hogy ha a nekünk kárt okozó személy ilyen gazembereknél kötötte a biztosítását???
A kategóriák felső határa 1501-1801 1,8-tól 2,5 ig egy kategória. Átirítás nekem 45 volt. (1,8i) biztosítás 17/negyedév (bp). Papírok intézése 3 nap.
Vedd meg az enyémet, bár nem kombi de nagyon egyben van!!!http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1207232&command=ugras&screenwidth=1024
Tehát itt nincs szó etikáról sztem...Szóval egészen véletlen dolog volt, hogy mikor letolatták drardap autóját, akkor ő előre kétségbe esett, mikor megtudta, hogy MÁVos a károkozó?Micsoda véletlen, hogy a félelme beigazolódott...Lehet, hogy az is véletlen, hogy egyszer volt esetem egy károkozóval, akinek "hagyományos" biztosítója volt. Nem is féltem, mikor megtudtam ezt, és -lehet, hogy szintén véletlen dolog- de több pénzt kaptam a biztosítótól, mint amekkora károm keletkezett...
Még egyszer elmondom: csak azért mert olcsóbb, nem lehet szarabb a szolgáltatás!!!! (ennyi erővel az összes fapados gép lehullana!)Törvényben, jogszabályban rögzített feltételek szerint teljesítenek a biztosítók, ellenőrzik őket és Te is számon kérheted rajtuk.
Sajnos ez nem teljesen így van. a MÁVval pont az volt a baj hogy nem akart a jogszabályban rögzített feltételek szerint teljesíteni. Egészen konkrétan nem akart fizetni. A MABISZ-ra akarta tolni a költséget, mondván hogy késedelme volt a díjfizetéssel az ügyfelüknek. Pedig nem volt.Utána kellene nézni hogy a PSZÁF-nél hány és milyen tartalmú bejelentés van/volt feléjük.
Akkor viszont nem az a megoldás, hogy elkerüljük az ilyen cégeket (úgyis lesz mindig elég ügyfelük!), hanem rászorítjuk őket a kötelezettségük teljesítésére ->>>>> PSZÁFNekünk jogaink vannak, nekik kötelezettségük, más kérdés, hogy az emberek általában nem mennek ennek utána, ezért is tehetik meg ezek a cégek azt, amit csinálnak....
Ebben igazad van. Csak nem az embereknek kellene őket rákényszeríteni a korrekt törvényben előírt működésre.Azért az köztudott volt hogy tavaly felfüggesztették őket egy hónapra. Továbbra is azt mondom hogy jobb az ilyeneket elkerülni...
uraim! kombi 306-ost keresek a topic cime! amúgy mindenkinek van valamennyi igaza.. én allianzos vagyok, igaz 20k egy évre.. sajnos a mai világban, és azon belül ebben az országban, azt is nézni kell, hogy hol tudsz megspórolni kis pénzt, mert képtelenség versenyt tartani az árakkal, a számlákkal, meg stb.
Sziasztok!Autóvásárlás előtt állok és kiszemeltjeim között van egy 306-os is. Íme: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1242054&command=ugras&screenwidth=1280Ő lenne az. Kérdéseim a következők: ez reális ár? Valamint mire érdemes figyelni 306-os vásárlásnál? Rozsdán és sérülésen kívül..Friss műszakit és zöldkártyát kapna a kocsi, mivel júniusban lejárnak.Köszi a segítséget előre is!
Nem volt törve a kocsi??? Oldalárol hiányolom a műanyag díszcsíkokat!??
Hmmm...ezt nemtom. A kereskedő szerint valamit biztosan csináltak rajta, de nem tudja a sérülés/probléma mértékét.Ez alapfelszereltségű, lehet azokon nem is szokott lenni? Nem tudom.Más autómárkáknál nem mindig van az alapfelszereltségű autókon.
306-nál van mindegyiken.Ezt utólag tüntették el szerintem,lehet,hogy újra lett festve az egész.Ezt nézd meg.Nekem jobban tetszik:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1245296&command=ugras&screenwidth=1024
Köszi a segítséget!Jónak tűnik. Én ezt is nézegettem:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1180608&command=ugras&screenwidth=1280
Jól néz ki,de meg kell nézni élőben!A hátsó ülés ki van szakadva.