Sziasztok!Eladó egy hőmérős belső óra, jeladóval, 4 ezer Ft.
Szia.Arról a belső óráról van szó ami a középkonzolra való?
Hello.Igen.
Felvehetnénk a kapcsolatot, érdekelne. :-)
Sziasztok!Sajnálatos módon hengerfejes halált halt Peugeot 306om hagyatéka 4db lemez felnire szerelt téli gumi egyben eladó.
Ilyen.
Sziasztok!Szeretett, öreg oroszlánom eladó sorba került (új autó vásárlása miatt).Mivel már sok harcot megélt, vannak hibái, ezért inkább alkatrésznek javaslom, de kellően elszánt felújítónak, vagy kezdőnek, gyakorlási célra is jó lehet.Ami van:- MP3 lejátszós-CD-s autórádió (jó hangú)- Vonóhorog (nem sűrűn volt használva, én pl. egyszer sem vettem igénybe)- 4 nyári gumi, felnire szerelve.Ami nincs:- Alku (!)- Műszaki (márciusban járt le, veszélyhelyzet miatt nem lett meghosszabbítva)- Klíma (gyárilag nincs benne)Csak átírással adom.Helyileg Sülysáp, Magdolnatelepen található (Budapesttől 30 km-re, a 31 sz. főút közelében), de a közelben át tudom adni, ha valakinek ilyen igénye volna.Rendszám (a JSZP-ből lekérhető adatokhoz): GKY-688. Km óra állása: 250.000 (kb.)Ára: 50.000,- Ft. Kp, vagy esetleg utalás.Kérem, hogy ismeretségi körben is legyetek szívesek terjeszteni!Érdeklődés: gedeon_pont_ferenc_kukac_gmail_pont_com