Eladó rengetek Pug 306 alkatrész egy S1-es bontásból!30/625-29-22
Mi az a rengeteg?Hány ajtós?Írj az email címemre.Köszi.
Hello!Tervezett méretváltás miatt árulom:Michelin Energy 185/65R14 85T gumik (kb. 80-85%-osak) lemezfelnin, gyári dísztárcsákkal. Minden jó állapotban van ezek közül. Esetleg külön-külön is elvihetők. A cucc Pécsen van.
helloMenyi lenne a cucc ára ?Esetleg csak a felnit is eladod?
Bocs, hogy csak most válaszolok!A felnit külön is odaadom, azért 15ezret szeretnék. Egyben is érdekel?
Nem ajánlom senkinek közületek :!: , de ezeket árulom (195/55R15 Fulda téligumik):http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=822784&command=ugras&screenwidth=1400
És miért nem ajánlod? Csak a hó miatt?
állítólag a téli gumik 4 éves korukban nem érnek sokat mert elöregszenek. igaz lehet?
Én 5-6 évről hallottam ,az enyémekkel is valami ilyesmi lehet: szárazon - vizen jók, havon - nyálkán nagyon gyengék, mindig elpörögtek és úgy nehéz irányítani az autót. Ezért nem ajánlom. Ha valakinek nincs pénze és csak városban használja megfelelő lehet, a nyári guminál azért többet ér.
167paci nálam is el pörögne!
Ha tél után jól leápolpd, akkor semmi baja nem lesz.
Ezt fejtsd ki légyszi bővebben hogy mire is gondolsz!
szerintem valami szilikonos kezelést ért a hapsi!
Levétele után jól lemostni sótalanítani. Nyomást ellenőrizni, szilikontejjel a futófelületet és az oldalfalat is bekenni, szilikontejjel nem spórolni. Olyan szépen impregnálja a gumit, hogy az csuda! Ja és zacskózva tárolni.
Ez jól hangzik, de szerintem az a félév sokkal nagyobb igénybevétel neki amíg az autón van :!: Nyáron a pincében nálam nem kap UV fényt és nem öregszik :!:
De a só addíg is eszi. mondjuk én télen is lekenem szilikonnal, ha lemosom a kocsit! A só olyan szinten tudja öregíteni és keményíteni a gumit, hogy az gáz!Kecsó
Örülök, hogy ilyen alapos vagy, de ez sztem csak annyit ér, hogy szép csillogós lesz a gumi felülete. Beljebb meg ugyanúgy öregszik, veszti el a rugalmasságát, úgyhogy mindegy mit csinálsz vele.... Sztem.
Kentél te már sótól kiszáradt gumira Szilikont? Úgy szívja be, mint a szivacs! És hidd el, feleannyira öregszik!
Igazad van, de mondom, hogy csak a felülete. Ha egy gumit sosem használsz, mindig megfelelő hőmérsékleten tárolod, akkor is öregszik. Nem úgy, mint amit használsz, de öregszik, veszít a rugalmasságából.Nézd csak meg, a 10 évvel ezelőtt gyártott "top" téli gumik kemények voltak, durva mintázatúak, míg a mostaniak puhák, jóval finomabb mintázattal. Azok is öregedtek, de nem ennyire, mint a mostani, mindenféle adalékkal (ugye a jól ismert szilika és tsai) kezeltek....
Erre csak azt tudom mondani hogy nem sósan veszem le hanem tavasszal pár eső már lemossa addigra :lol:
Jó akkor te ne ápold le a tiedet. Én meg megteszem és használom tovább, mint te!
Azt majd meglátjuk :lol: A futófelületet is szilikonozod? Nem csúszik? :wink:
Azt csak akkor szilikonozom be, amikor elteszem nyárára. Mire elővbeszem szépen beitta magát a gumiba így nem csúszik! A másik meg, hogy pillanatok alatt lekopik róla, ha meradna rajta! Persze azért a futófelületet nem 4 cm vastagon kenem szilikonnal!
Megpróbáltam utánaolvasni a kérdésnek és ezt találtam:http://www.pasztoy.hu/teligumi/viewtopic.php?t=15
tegnap fújtam be szilikonnal a vas kerekeit LOL
A lényeget leírod? Mert most nincs időm elolvasni! Köszi!
befúták szilikonnal az egész gumit més ott is ahol a felnivel érintkezik és mivel ez "kenőanyag" is plussz a nagy lóerő hatására elfordult a felnin a gumi. És hiába centírozták.... egyet nem értek: általában a felni szokott ütni nem a gumi. ha a gumi üt akkor az már nem valami ****a mert gondja lehet pl: szálszakadás....
És a futófelületre sem ajánlott kenegetni..
Akkor nem ajánlott! Pedíg az öregedik a legjobban!
mindegy gumi az gumi. kopó alkatrész. használod elkopik lecseréled ennyi
Persze, csak nem mindegy mikor és mennyiért!
jaja de ha van gumis ismerősöd akkor vele lehet tudnál bizniszelni...
Első lámpára valló szemőldők vadi új 5000-ér eladó