Na lassacskán nekem is kezd a végéhez közeledni az autón lévő hibák javitása.Tegnap sikeresen bekerültek az ablakvezérlő komfort modulok ,beélesitve a bicskakulcsos rendszer is ,aztán az is kiderült ,hogy van a kocsiban 3 db riasztó is biztos ami biztos jelligére,holnap bekerül a csomagtérvezérlő modul is ,és onnantol elég lesz egy gombnyomás a csomagtartó kinyitásához.Meg kapta az s16-os moci a Denso gyertyákat is ,még a lámpaállitó mocikat kell bepattintanom a helyükre és talán kész is az ideji első projekt.Be lettek kötve tegnap az ülésfütés csatijira a füthető párnák is igy most már jöhet a hideg nem fog fázni a ****em az hideg bőrüléstől ,csak bekapcsolom az ülésfütés gombocskát és már melegiti is a hátamat meg az ülő gumomat az ülés ,és ugyanez a helyzet az anyósüléssel is. :PAztán a Velencei tali után valszeg le kerülnek az alufelgék is téli pihenőre ,és fel kerülnek a téli kerekek,még esetleg egy gyenge viaszos polirozást kap a kicsike és bepihen a garázsba a jobb idők beálltáig.Azt elfelejtettem beirni ,hogy van a kocsiban egy ugynevezett szuper reteszzár ami most már nem tudom hányadik alkalommal szivatott meg ,de rájöttem hogy nem véletlenül tették bele annak idején a kocsiba ezt a dolgot.http://www.akkusbolt.hu/Auto-akkumulatorok/Auto-akkumulator-12V-60Ah-jobbos-Bosch-Silver.html