Hihetetlen!!! Az alábbi program valamennyi bűnüldöző hatóság számára elengedhetetlen! Segítségével a GSM-rendszerbe bejelentkezett valamennyi mobiltelefon aktuális helyzete beazonosítható! Ráadásul teljesen publikus. Most még... Csupán a számot kell megadni és műholdon keresztül a "háromszögelés" technológiáján alapuló szoft- és hardverek segítségével pontos képet kapunk az adott mobilszám használójának aktuális pozíciójáról. Az alábbi weboldalon keresztül érhető el a szolgáltatás, próbáld ki te is! Mintegy 10 másodperc alatt a rendszer a szatelit segítségével megmutatja az adott mobiltelefon használójának pontos elhelyezkedését. A lekérdezés során a számot a nemzetközi standarnak megfelelően kell beírni, pl. +36..... http://www.nke69.com/localize/
A hülyeség tényleg nem ismer határokat. Ezek a mondatok balesetet okozók szájából hangzottak el:- Amikor a kereszteződéshez értem, egy STOP-tábla jelent meg az úton ott, ahol eddig semmiféle tábla nem volt.- A lámpás kereszteződésnél váratlanul színvaksági rohamom támadt.- 40 éve vezetek. Egyszer alszok el a kormánynál, erre egyből nekimegyek valaminek.- A fickó mindenütt ott volt és sehol sem. Többször is kanyarodnom kellett, mielőtt elütöttem.- A gyalogos nekem jött, aztán az autóm alá feküdt.- Még mielőtt elütöttem, bizonyos voltam abban, hogy ez az idős úr nem fog átérni a túloldalra.- A gyalogosnak fogalma sem volt merre akar menni. Ezért elütöttem.- A rendőröknek először azt mondtam, hogy nem sebesültem meg, de amikor levettem a kalapomat, észrevettem, hogy koponyatörésem van.
A bíróság komoly hely. Mégis néha elhangzanak mulatságos párbeszédek is a tárgyalóteremben.... Az itt következő dialógusok szó szerinti idézetek bírósági jegyzőkönyvekből. - Maga szexuálisan aktív? - Nem, én csak ott fekszem.- Mikor van a születésnapja? - Július tizenöt. - Melyik évben? - Minden évben.- Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját? - Igen. - És milyen módon befolyásolja a memóriáját? - Nem emlékszem. - Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamiről, amit elfelejtett? - Hány éves a fia, amelyik magával lakik? - Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan. - Hány éve lakik magával? - Negyvenöt. - Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet készítették magáról?- Szóval a teherbe esése napja augusztus 8? - Igen. - És maga mit tett ez alatt? - Szóval van három gyermeke, igaz? - Igaz. - Hány fiú? - Egy sem. - Hány lány? - Hogy végződött az első házassága? - Halállal. - Kinek a halálával? - Tudna egy személyleírást adni az alanyról? - Közepes magasságú, szakállas. - Nő vagy férfi? - Tehát azt mondja, hogy a lépcső lefelé vezetett a pincébe? - Igen. - Lehetséges hogy ugyanez a lépcső felfelé is vezetett? - Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon? - Minden boncolást hullákon végzek.- Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt? - Orális. - Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet? - A boncolás kb. este 8: 30-kor kezdődött. - És Kovács úr halott volt ebben az időpontban?- Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott, hogy miért boncolom. -Doktor úr, mielőtt elkezdte a boncolást, ellenőrizte az egyén pulzusát? - Nem. - Ellenőrizte a vérnyomását? - Nem. - Ellenőrizte a légzését? - Nem. - Tehát lehetséges, hogy az egyén életben volt, amikor elkezdte a boncolást? - Nem. - Miért olyan biztos ebben, Doktor úr? - Mert az egyén agya az asztalomon volt egy üvegtartályban. - Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt? - Igen, lehetséges, hogy az egyén életben volt és ügyvédként praktizált valahol.
Kinyílik a rendelő ajtaja, kilép az orvos ,és látja,hogy a váróban egy fiatal pár üldögél. A nő feláll,és elindul befelé.-Jöjjön maga is! -mosolyog az orvos barátságosan a férfira ...Az orvos a rendelőben felszólítja a nőt, hogy vetkőzzön le, majd tetőtőltalpig megvizsgálja.Végűl a férfihoz fordul és megkérdezi:-Mindig ilyen zavartan viselkedik a hölgy?-Gőzöm sincs róla -feleli a férfi. -Most látom elöször életemben. De azértháromszáz forintot megért!
http://www.messe-ideen.de/upload/magische-zauberkugel.swfEz hihetetlen:Az a lényeg,hogy gondolj egy számra majd a számjegyeket add össze.Majd a számjegyek összegét ki kell vonni az eredeti számból és akkor megkapod a végeredményt.Nézd meg a táblázatban ,hogy az eredményhez milyen szinbólum tartozik és utánna klikk a gömbre és láss csodát!!