Na mindenki aki felszeretne kerülni a Tibcsi féle térképre az itt jelezheti!http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=hu&msa=0&msid=116276502328086825344.000442ec1fa1572b80b96&ll=47.129951,19.80835&spn=3.325956,10.217285&t=p&z=7&om=1
Na mindenki aki felszeretne kerülni a Tibcsi féle térképre az itt jelezheti!országos térkép
Jézusom! Nem semmi, mennyire egyedül vagyok ott keleten...
hát hallod, tudsz helyezkedni, azt megmondom..
Akkor én szeretnék felkerülni!!!A Link nekem nem nyílik meg...
Kedves barátom, mint ahogyan az már írva vagyon, a BP, az kicsit tág fogalom! Talán ha megosztanád velem a kerületet, többre mennék... Ha minden BP-i tagot csak úgy találomra feltennék, akkor a pécsieket is tehetném hawaira...
Bp, X kerület, Hungária Krt.Így jó lesz?
No már fel is kerültél!Viszont amit fontosnak tartok megemlíteni, hogy ez a térkép nem az én ötletem! Nem vagyok benne biztos, de talán Bobeek említette egyszer(ha nem, majd kijavít), csak most valahogy beugrott, és megcsináltam.
Az hogy kitöl indult szerintem másodlagos, ha jól emlékszem valaki szerette volna tudni ki merre lakik ha véletlen arra jár hát benézhessen.
T. egybegyűltek! Asszem érdemes ránézni, bár van még kiadó hely bőven. http://www.peugeot306klub.hu/joomla/index.php?option=com_wrapper&Itemid=98Ha valami bibi lenne(ami nem kizárt, mert egyszer félrenyomtam), akkor keressetek.
Saját gps-re nem lehet valahogyan felvinni
mi lenne ha az egymáshoz közel élőket kissé széthúznánk?
Petya27 is a keleti régiót erősiti,bár talán annyira nem messze,mint Te.
Nagyon tuti!!!!
Valaki mintha már mondott valami hasonlót . Ha valaki esetleg pontos címet szeretne, vagy valami egyéb infót a lakhelye mellé, az ne fogja vissza magát!
Budapest, 22.ker. Temetőkert u. 15.
Jól látom, hogy nem látlak a tagok között? Így hogyan rakjak fel képet???
Nándi nem tett fel?
Tibcsi!Bfüred, Köztársasaág u. 13/BLécci módosítsd, mert most a térkép szerint a főúton lakom...
Halilégyszi rakj át engem "Mecsértelep"-re. Azért írtam Balinkát, mert általában a térképeken így szerepel a mi falunk is.Köszi.Lassan bekékül az ország!
egy észrevétel a térképpel kapcsolatban. nem kellene mindenkihez odaírni, hogy milyen város?? mert hiába kattintasz rá akárkire, nem írja ki, hogy az hova valósi. bp az ok, meg egy-két nagyobb várost lehet tudni, de a többit nemnagyon..
Na beírogattam a lakhelyeket, de nagyon úgy néz ki, hogy a Bubapestiek egy része nem nagyon szeretne felkerülni...
Ha nem gond akkor én sem
neked is elég, hogy Bp? én most rejtegetem a kocsit mert nagyon el szaporodtak a lopások nálunk! szombaton 2emelettel feljeb lakó öreg házaspár 20éves pandáját vitték el...