Szerelés és Tuning > Szerelés és Tuning

Müszaki vizsgára, ami fontos lehet!

<< < (143/144) > >>

Roland:

--- Idézetet írta: zimurgy - 2014 Október, 08, 15:22:46 ---Egyetlen dologra kell odafigyelni, hogy a legeslegszőrszálhasogatósabb vizsgabiztos se tudjon belekötni: a műszerfalon a narancssárga visszajelzője működjön.

Amúgy megjegyzem, hogy műszakira magam szoktam vinni az autómat, és a világító- és jelzőberendezések közül az alábbiakat nézték eddig nálam:
-tompított fényszóró (itt a vetítési képet is)
-hátsó helyzetjelzők
-féklámpák (ezt nem mindig)
-irányjelzők

Ennyi... semmi egyebet, se első helyzetjelzőt, se távolságit, se tolatólámpát, se ködfényszórót, se ködzáró lámpát, se rendszámtábla-világítást...

--- ---

Azért biztos, ami biztos, a 65Wos tompítottat és a ledes rendszámtábla-világítást cserélem a gyárira.
A nem gyári alufelnit hogyan fogadják? Jobb, ha inkább átteszem a gyári lemezfelnit téligumival a vizsga idejére?

kissaty -p3u0e6t-:

--- Idézetet írta: Roland - 2014 Október, 21, 13:29:17 ---
A nem gyári alufelnit hogyan fogadják? Jobb, ha inkább átteszem a gyári lemezfelnit téligumival a vizsga idejére?

--- ---


jobb igen  :-!

Roland:

--- Idézetet írta: kissaty -p3u0e6t- - 2014 Október, 26, 19:45:20 ---
jobb igen  :-!

--- ---

Túl vagyunk az Autómmal a műszakin. Leírok pár apró észrevételt, hátha később valakinek segítenek az infók. Annyit leszögezek, hogy a pali, aki ellenőrizte, vizsgáztatta, eléggé jó kedvében volt és nem tűnt valami véresszájú egyednek.
Az Autóklubnál csináltattam, érkezési sorrend ment a dolog, helyben meg lehet várni, így végig is néztem a folyamatot. Az átvizsgálásnál kapásból szólt a ledes rendszámtábla világításra, hogy azt cseréljem majd ki. Az, hogy 55W-os tompított helyett, próbaképen itt is bennhagytam a 65W-os izzót, fel se tűnt senkinek. Megvillogtatta a lámpákat, világítanak, jó. A ködlámpám külön kapcsolóra van kivezetve a műszerfalra, mivel a bajuszkapcsolón elromlott a funkciója. Nézegette, fel-le kapcsolgatta, bólogatott, elfogadta. Visszajelzője világított az óraegységen is, illetve a kapcsolón is van egy diszkrét piros ledje.
Figyeljetek a guminyomásra is. Vizsga előtt dobtam rá az alufelnit a téli gumival. Nyáron csak állt a garázsban és nem lett fújva tavaly óta. Mondta, hogy a rázópadon nem is lett jó az eredmény. Fújtunk bele, jó lett. Ismét két évre megvan a plakett, hurá!
Üdv!
blingdriveingsmiley

Palicz Gergő:
Hello Nekem lehet hogy hülye a kérdésem, de felteszem. Az autóm 99/12 évjáratú és első lökhárító törött lett. szeretném lecserélni. Utánna jártam és felmegy rá az újjabb is. megkérdeztem a műszaki ellenőrünket ő azt mondta hogy nem nagyon szeretik ha nem gyári a lökhárító. valaki cserélte már így vagy szerintetek akkora nagy probléma lenne?

zimurgy:

--- Idézetet írta: Palicz Gergő - 2019 Február, 25, 19:31:51 ---Hello Nekem lehet hogy hülye a kérdésem, de felteszem. Az autóm 99/12 évjáratú és első lökhárító törött lett. szeretném lecserélni. Utánna jártam és felmegy rá az újjabb is. megkérdeztem a műszaki ellenőrünket ő azt mondta hogy nem nagyon szeretik ha nem gyári a lökhárító. valaki cserélte már így vagy szerintetek akkora nagy probléma lenne?

--- ---

Szia,

Egészen nyugodt lehetsz: '99-ben is szerelték már 306-osokra a kör alakú ködlámpás lökhárítót, így kizárt, hogy problémázzanak vele.
Nagyon sokan átcserélték már, és S1-eseken is...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal