Szerelés és Tuning > Szerelés és Tuning

Müszaki vizsgára, ami fontos lehet!

<< < (2/144) > >>

III. Ricardo:

--- Idézetet írta: bandit306 - 2008 Január, 09, 19:02:36 ---14.000 körül van legalábbis ezt mondták nekem mert Májusban vinnem kell enyémet is
és új forgalmit kapsz mert nem írnak a régibe ugy hogy még okmányiroda is lessz a müszaki után.
ha van papírod akkor elméletileg nem de ha kifogsz olyan vizsgabiztost mint Rob akkor kösd fel a nacit

--- ---

Mi történt Robbal???

bandit306:

--- Idézetet írta: III. Ricardo - 2008 Január, 09, 19:19:20 ---Mi történt Robbal???

--- ---
Semmi csak kifogott egy igazán kukacos vizsgabiztost aki még abba is belekötött ami gyári volt a kocsin.

Rozsahegyir:

--- Idézetet írta: Bobeek - 2008 Január, 09, 18:59:17 ---ki tudja, hogy mostanában mennyiért vesztegetik a műszakit.. lassan esedékes lesz, és már nem emléxem 2 éve mennyi volt.

más: ültetőrugóba belekötnek vajon??

--- ---
ha észre veszi a paraszt akkor igen!
nekem is szinte mindenbe bele kötöt a köcsög!
gyári felniben gyári spoilerbe, gyári küszöbbe xenonba, lámpába, eü dobozba, láthatósági mellénybe stb...
azt hajtépve el zavart!

Rozsahegyir:

--- Idézetet írta: bandit306 - 2008 Január, 09, 19:32:13 ---Semmi csak kifogott egy igazán kukacos vizsgabiztost aki még abba is belekötött ami gyári volt a kocsin.

--- ---

minden gyári a kocsin a fényszórón kivűl!!!! + ültető rugó de azt meg nem vette észre és azt sem vette észre, hogy egyik ködzárom sem mükszik!

Bobeek:

--- Idézetet írta: Rozsahegyir - 2008 Január, 09, 21:11:38 ---ha észre veszi a paraszt akkor igen!
nekem is szinte mindenbe bele kötöt a köcsög!
gyári felniben gyári spoilerbe, gyári küszöbbe xenonba, lámpába, eü dobozba, láthatósági mellénybe stb...
azt hajtépve el zavart!

--- ---

a xenont hogy magyaráztad ki??

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal