Tudom,de vagy mindehol van,vagy sehol.
Nem. De miért butítassz vissza mindent? Nagyon kezd eladás szaga lenni a dolognak. Mentek ki?
Nem butítok én semmit,meg isten ments ,hogy eladjam. Egyszerűen kezd nem tetszeni a dolog.Majd személyesen megmutatom ,hogy miért. Annyit nekem nem ér már ez a fóliázás ,hogy erre még pluszba költsek.
Helló mindenkinek!Olvasgatomitt a beírásokat, és mondjuk teljesen körbe van fóliázva a kocsi és papir is van róla , akkor is leszedethetik műszaki vizsgána fóliát?Még soha nem voltam műszakiztatni kocsit jövőrelesszaz első , hogymegyek , mire számíthatok?
Én ezt csere első üveggel oldom meg. (Pont így gondolom én is, hogy ezért nem viszem okosba, ahol 10-essel biztos hosszabb, hogy nem kell feltolnom az első két ablakot...)A papír jó a hátsókra meg az oldalsó hátsókra (de még azzal is kötekedhetnek...) Elöl pedig nem lehet, ezt törvény írja elő, oda nem is adnak papírt, ha mégis, akkor az nem hivatalos!Nekem Llumar van fent, bizonylatos, de műszakira az első üvegeket átdobom, a hátsókért pedig nem szólnak.
Tudsz képet adni, hogy miként néz ki a kerámiapöttyöknél? Hátsó, + hátsó oldalsók?Köszi!
Nem félek a műszakitól, hanem egyszerűen az esztétikailag zavar néhány dolog illetve hiba ,ami most jött elő amikor leszereltem a hátsó üveget. Kb 5e Ft-ért újra fóliázzák mindkét oldalon ,de már sajnálom erre a pénzt...
Valaki mondja már meg, hogy mért fontos az, hogy az első ablakon 70% fény menjen át, amikor legtöbbször belülről kifele néz az ember(és abból az irányból látszik minden, nem úgy mint az ellenkező irányból)?
Az első ajtóra max 10-20 % lehet.Nálunk nagyon rámentek erre a rendőrök!
Első ajtóra max 30%, tehát, 70%-os áteresztőképességnek meg kell maradni egész pontosan. A 306 színezett első üvegei viszont már alapból 30%osak, tehát ha valaki bármit is feltesz még, az már illegális..
Persze,de ezt a rendőr nem tudja megmérni.Szóval ezért jogtalanul büntet.
Nálam a felkészítés így fog történni:Elviszem a szerelőmhöz jövő hét kedden. Megmondom,hogy 2 hétre elmegyek,mire hazajövök,legy rajta friss vizsga. Mondjuk szerencsére rendbe tartom az autót,így semmit ne kell vele majd csinálni,illetve ha már ott van,akkor azért szelephézagot lőjenek benne.
Nálam a felkészítés így fog történni:Elviszem a szerelőmhöz jövő hét kedden. Megmondom, hogy 2 hétre elmegyek, mire hazajövök, legy rajta friss vizsga. Mondjuk szerencsére rendbe tartom az autót, így semmit ne kell vele majd csinálni, illetve ha már ott van, akkor azért szelephézagot lőjenek benne.
2hétig gyalogkakukk leszel?
sztem nyaralni lesz..
1tengelyen kell egyformának lennie komolyabb sportkocsikon átmérőben, szélleségben, perességben szokott eltérés lenni!
Namostakkor, minden keréknek egyformának kel lennie, vagy csak tengelyenként?Mert most már kezdek bizonytalan lenni...
Méretnek egyformának kell lennie, de tengelyenként lehet külömböző a minta.
Ha valaki még nem tudja a müszakin felírják a kocsintalálható gumik méretét tipusát!!! Ezt nem közlik senkivel, csak a saját biztonságuk érdekében teszik, hogy mikor egy esetleges baleset bekövetkezése után kiderülne hogy gumi hiba miatt volt a baleset, és nem rég volt müszakin, visszakeresik hogy ott miféle gumival volt a kocsi.
ez ****a, még nemhallottam erről... ez így elég gáz, ugyanis, sztem 80% nem azzal viszi amit használ..
ez f@sza, még nemhallottam erről... ez így elég gáz, ugyanis, sztem 80% nem azzal viszi amit használ..
a 195/50 váltóméret, szval no para.. viszont azon izgulj inkább, hogy ne vegyék észre az ültetőrugódat..
Szerintem az elbújhat a 2cm-es pogi mellett!!!
már jópár napja lemezfelnikkel gurulok, szal no felni, no bogácsa
jogos.. és a rugók? megkockáztatod?
nem kell meg kockáztatni....Haver pénteken vizsgáztatott egy kocsit és nagybaja nem volt csak nem idul be a mocija mert össz sült! átment a kocsi zöldkarival 32eFt volt...
kpm-nél??
jaja a mozaikban
Én inkább nem is szólok hozzá...
na és miért?
jó, de akkor az ismerősön kersztül ment..
Fejlemények a műszakival kapcsoltaban!Ma beszéltem haverommal, aki segít elintézni a dolgokat, és megkérdezte nekem h pontosan mennyibe is kerül a műszaki.Ha mint magánszemély megyek be a kpm-hez akkor 12K de kitudja mikor kerülök sörra lehet akár 2hét, viszont haverom akivel intérzteti az ott vizsgáztató, és fix időpontom van keddre, kisebb hibák felett elsiklanak és így kerül 18K-ba, ugydöntötöttem h tökéletes lesz nekem ez is még így is olcsóbban jövök ki mintha vmi márkaszervízbe vagy máshova vinném a kocsit
Súgd meg nekem légyszíves,mi az a KPM!
Központi és Postaügyi Minisztérium 1x, a fuvarozók "ellenségei" 2x...
Kössz a választ tesa!Következő kérdésem: miért jó az nekem ha hozzájuk viszem műszakira és nem a szomszédos utcába?
nekem sajnos a gáz miatt a kpm-hez kell vinnem műszakiztatni a kocsit...amúgy a 18K sztetek sok vagy jóár?